Asel_678 Mavi_- Aynen canım üzülme benim de bı helirtiler oluyor gibi bı olmuyor gibi nasıl iş anlamadim
Mavi_- Asel_678 ilaçlarda allah bullak ediyor vücudu aslında değişik belirtiler oluyo sürekli bu ay doğal deneyecem bakalım nolacak
Asel_678 Mavi_- Maddi durumumu toparlayana kadar canım şuan bitik durumdayım bu ay çok para döktüm hastaneye
Mavi_- Asel_678 bende mayıs ayında aşılama yaptırayım diyorum ama eşim erken biraz daha bekleyelim diyo doktor 6 aya kadar doğal deneyin dedi 😒
Mavi_- Asel_678 aynen belkide erken davranıyorumdur sen 3 sene olmasına rağmen sonuç alamamışsın ama insan her yolu denemek istiyo işte
Mavi_- Asel_678 aynen bana kalsa bu ay yaptıracaktm doktorum bekle dedi neyse napalım buna da şükür en azından ilaçsız kendiliğinden adet olabildim hemde tam zamanında
Asel_678 Mavi_- Yani benim gibi değilsin en azından 3 4 ay bekleyip ilaçla adet olmuyorsun bende tekrar test yaptım yine çok silik şekilde çıktı kan veremeye gidecem
Mavi_- Asel_678 bence de canım kesin sonuç en azından hadi senin güzel haberini alalım bari vardır inşallah 🙏