Asel_678 Mavi_- İnşallah olmaz canım neyse moralini yüksek tutmaya çalış hayırlısıyla olur bu kadar ileri dereceliyken benim bile oldu tabi iyi bir doktora denk gelmek çok önemli
Asel_678 Mavi_- https://imgyukle.com/i/ORZ96j adetim düzensiz canım 13 gün önce yumurtlama gördüm.ama geçen ay 28 inde adet olmuştum
Mavi_- Asel_678 yok canım ya göremedim varsa bile burda belli olmuyo hiç benimde adet olmam gerek bugün şimdilik gelen giden yok inşallah ikimizde olmayızda geç döllenmeyle de olsa bebişler bizi sevindirsin
Asel_678 Mavi_- bide testi akşam yaptim canım çok az da olsa görünüyor gibi çok dikkatli bakınca yine de bilemedim
Mavi_- Asel_678 belki sen bakınca görebilirsin canım evet telefonda çıkmıyo ama net şekilde yarın yine yapacak mısın
Asel_678 Mavi_- yok canım 3 4 gün daha bekleyim yapıyım bide kan veriyim adetim 28 inde oldu yani leke şeklinde 3 gün leke geldi sonra kanamam oldu baya uzun sürdü belki de ondandır belirtilerim.var kasıklarım karnım bacaklarim mide yanmam oluyor
Mavi_- Asel_678 bende öyle yapacam çarşambaya kadar olmazsam kan verecem kesin sonuç testle falan uğraşmak istemiyorum artık