Taze_gebe prensimgeliyor yani tabiki beyaz ekmek pirinç makarna vs dengesiz beslenmek bi sürü sebebi var ki bunları seyrek yerdim bulgurcuyum normalde gebelik şekeri hormonlar yüüznden vs de olabiliyormuş ama diyetisyen düzenli öğün istiyor ya kan şekeri için😑
Taze_gebe bukabu meyveyi mümkünse gündüze çekin diyetisgen öyle dedi akşamalrı süt yoğurt vs yazdı ama herkesin bi düzeni var tabi ben eskiden kovayla resmen meyve yerdim gündüze çektim mecbur
bukabu Taze_gebe olması gereken o haklısınız :) bende elimden geldiğince öyle yapayım hem uyku içinde süt yogurt aksam daha iyi olur👍🏻
prensimgeliyor @Taze_gebe beyaz ekmek makarna bende yiyorum yaa mideme iyi geliyor bulantıma diğer hafta bakılacak şekere inşallah yoktur
Taze_gebe prensimgeliyor inşallah olmaz ama siz olmasa bile azaltın doktora sorun alternatif şeyler önersin vücut kilo sağlık çok örnmliymiş şimdi anladım😢
Taze_gebe prensimgeliyor hayır çok az 6 aylığım 4-4,5 kadar aldım ztn içinde bebek kan su vs var düşünün doktorum da çok iyisin demişti ama sorun şu ben ztn ideal kilomun üstünde hamile kaldım 😑 almadım ama 5-6 kilo fazlam varken hamile kaldım