Dilek0809 prensimgeliyor ben sabah erken uyanıyorum süt yulaf muz ceviz bir kase yiyorum aç kalmamak için öğleye doğru da normal yumurtalı peynirli kahvaltı yapıyorum öğle yemeği kültürüm çok yoktur böyle çözüm buldum
Krizantem_ prensimgeliyor Evet yulafi sütle pisiriyorum üzerine muz çilek hindistan cevizi çok güzel.oluyor tatlı.gibi. kakaolu yapıyorum genel olarak
Taze_gebe prensimgeliyor kızlar ben de öğle kültürü yoktu ne yapın edin üç ana ve ara öğün olarak beslenin dişinizi sıkıp bu düzensiz öğünler nedeniyle sonra sorun oluyor ilgisi var mı bilmem ama bende gebelik şekeri çıktı mecbur şimdi öğle yiyorum
Elif3534 prensimgeliyor evet yiyorum. Yulafı süt ile pişirmenizi ardından Tarçın eklemenizi, meyveler ve kuru yemişler tatlandırıp servis etmenizi öneriyorum. Aşırı lezzetli oluyor. Meyve tercihi muz en güzeli 🥰
Dilek0809 prensimgeliyor benim söylediğim şekilde porsiyon arttırıp tok kalabilirsiniz yani yulaf süt muz ceviz kasesi ben az yiyorum siz porsiyon arttırıp direk kahvaltı yerine yiyebilirsiniz ama yumurta peynir de çok önemli arada değişiklik için olabilir
Ays0 Kahvaltı değilde genelde ara öğün gibi yiyorum ben çünkü bir günüm bir gününü tutmuyor bir gün dünyayı yeme isteği ile uyanıyorum diğer gün ben tokum da çocuk aç sanki 😂
bukabu Taze_gebe bende 2 öğün yiorm sabah kahvaltı 5 gibide öğlen aksam beraber aksam da meyve veya kuruyemiş
miskokulum1 Taze_gebe kesinlikle katılıyorum. Malesef bende öğün atlayıp, çoğu zaman açtım hep ve şuanda çok pişmanım çünkü düzensiz beslenmeden gebelik şekeri çıktı. Şuan diyetisyenle devam ediyorum umarım hamileliğin sonunda şeker de son bulur🤷♀️
mothers_baby2021 Elif3534 yulafa yakışan kesinlikle muz 😋 ama bende hamilelikten beridir hiç yemiyorum .Aslında arada değişiklik yaparak kahvaltıda tüketmeye başlıyım yine .Belki alışırım yine ki ,yulafta çok faydalı bir besin
Taze_gebe bukabu meyveyi mümkünse gündüze çekin diyetisgen öyle dedi akşamalrı süt yoğurt vs yazdı ama herkesin bi düzeni var tabi ben eskiden kovayla resmen meyve yerdim gündüze çektim mecbur
Bubuseli prensimgeliyor Kahvaltıda değilde arada kendime öğlen yapıyorum yulaf içine çiğ kuruyemiş azbisey bal idare ediyor 🤗😂😂
Taze_gebe prensimgeliyor yani tabiki beyaz ekmek pirinç makarna vs dengesiz beslenmek bi sürü sebebi var ki bunları seyrek yerdim bulgurcuyum normalde gebelik şekeri hormonlar yüüznden vs de olabiliyormuş ama diyetisyen düzenli öğün istiyor ya kan şekeri için😑