sevgisevgi Gizem97 bende de aynilari oluyor fakat belden giren agri gunde 2 kere falan oluyor, toplanma gun icinde birkac kez oluyor 🤷♀️ o zaman hayirlisi diyelim, daha erken mi acaba adet tarihime gore 35. haftadayim
Eliftkgz sevgisevgi toplanma az oluyormuş yaa ben magnezyum ve maden suyu içtiğim halde 5-6 kere oluyor gün içinde🙄
Gizem97 sevgisevgi yalancı kasılmalar için normal haftalar olarak diyor doktorum günde 5 6 kez olur korkma demişti düzenli 3 5 dakikada bir olursa haber ver diyor hazırlanması için doğuma uygun zamanlar kuzum ama yinede tedbirli olmak ve normalin üstüne çıkınca doktora haber vermek şart 😍
Eliftkgz @emineveminigi hergün akşam yemeğinde tavuk kırmızı et balık baklagil plmak üzere ayırdım. Hergün 10 bardak su 1bardak süt kefir 1kase yogurt kaşar peyniri ceviz kuruyemiş muz maden suyu 2 kaşık pekmez olarak ilerledim ve 580 gr almıştı. Cok işe yarıyor. Tabiki bebeğinizde veya sizde bir sıkıntı yoksa
Eliftkgz BrcHmt aa cpk şaşırdım gerçekten. Kilosıu az diye anlattığm insanlar hep alcaz derlerse salın aldırma kendi gelene ladar bekle diyorlar. Demek bir sıkıntı yokmuş.. Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza. İyi yapmışsın sevindim senin adına
_Mother_ BrcHmt ayy kıyamam canım yaa doktor zaten bu süreçte çok önemli bence bu saatten sonra sok git kontrollere hiç riske atma bebeğin hareketlerini kontrol et sürekli içini ferah tut Allahın izni ile hiçbirşey olmadan sağlıkla kucağına alacaksın benimde randevum ayın 5 inde işte ağrılar ile geçiriyorum bende dün hiç uyumadım belim ve kasık ağrısından her bebek 3 kilonun üzerinde doğacak diye birşey yok ki aslında ne yapalım yani her şeyi yiyoruz ama bebeğimiz almıyor kilo
BrcHmt _Mother_ benim doktorum haftalık kontrole dönelim dedi. 2 sinde gideceğim ben de. Toplanma bende de sık oluyor sabah akşam farketmeden. Ama canımı acıtmıyor. Hatta şuan sol yan yatıyorum sola toplanık vaziyette. Gece 3-4 kere kalkıyorum ben de hatta bu gece Bıçak saplanması gibi oldu bi ara. O canımı acıttı. Ama kısa sürdü allahtan. Tel istediğim bebeğim haftasını tamamlasın erkenden almasın doktorum. Suyu da idare etsin. Her şey allahtan. Dua etmekten başka bişey gelmez elimizden. Sen dinleniyor musun? Fazla Hareket ediyorsan gün içince ondan da artmış olabilir toplanmalar. Bi de bugün kaç hafta oldunuz
_Mother_ BrcHmt haftam 34+4 canım maalesef ayakta dolanıyorum canım eşim çalışıyor yemek falan yapıyorum yanında görümcem var tamam yardımcı oluyor ama kendi yapsa yapıyor atıyorum çamaşır makinaya atsam çıktıktan sonra bana getir diyorum getirip balkona katıyor ama serim demiyor ben şunu yap demezsem yapmıyor bende sürekli diyemiyorum kalkıp kendim yapıyorum ki bence o yüzden ağrılarım falan oluyor bol su iç sende günde 3 litre içmeye çalış birde havuç suyu iyi diyorlar ıspanak falan da tüket inşallah zamanında kucağımıza alırız
BrcHmt _Mother_ Allah yardımcın olsun canım benim. Annem üst katımda oturuyor benim o yardımcı oluyor. Eşimde eve gelince elletmiyor. Ben sıkıntı var dediklerinden beri cidden mümkün oldukça yatmaya çalışıyorum. Ama işte bu kadar oluyor. Cuma günü gelsin biran önce de doktora gideyim istiyorum. Hareketlerini takip ediyorum bi panik hali oluştu valla
_Mother_ BrcHmt valla zaten Allah eşlerimizden razı olsun başımızdan eksik etmesin kalkıp su almama bile izin vermiyor kendisi veriyor bana kardeşine de hep diyor seni Menekşeye bakman için getirdim o sana diyemiyor ama sen yap diyor da sonuçta insanın içinden gelmesi gerekiyor benim bebeğim çok hareketli hareketleri beni rahatsız ediyor birde canım rahim bölgemin hemen üstüne böyle kalp atışımı yoksa hıçkırık mı adını koyamadığım tuhaf birşey oluyor
Gizem97 _Mother_ aynısı bende de var hıçkırık o bizimde günde muhakkak 3 4 kez yaşıyorum ama, hıçkırması iyi diyorlar 😍
BrcHmt _Mother_ hıçkırık bebeğim o benim de her gün oluyor 😊 aynen öyle Allah razı olsun eşlerimizden. Valla ben razıyım hareketlerinden rahatsız olmaya biz seviniyoruz etti şükür diye. Her şey onun hareketlerine bağlı. Azaldığı an hastaneye gideceğiz. Suyu zaten söyledim ya bitti bitecek
BrcHmt Gizem97 her hıçkırığı ke kadar sürüyor senin canım? Mesela kalktığından beri hıçkırdı mı? Benim suyu sınırda olduğu için günde 1 kere em fazla 2 hıçkırıyor
_Mother_ BrcHmt yaa inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına suyu sızıyor falan mı bana suyu iyi dedi ama bazen akıntı oluyor bende korkuyorum aslında su mu diye ve nedense hep erken doğum olacakmış gibi hissediyorum doktor bir sorun yok demesine rağmen birde suyunu sabit tutmak için bir yöntem yokmu
BrcHmt _Mother_ benim öyle akıntı ya da su gelmesi ile azalmadı. Kesenin içinde kendi kendine zamanla azaldı. Elinden bişey gelmez durduğu kadar dursun bebek dedi doktorum. Sadece işte hep istirahat et ve protein ağırlıklı beslen dedi kilo sıkıntımız da olduğu için
_Mother_ BrcHmt sende artık öyle yapacan canım mecbur süt yoğurt peynir muz havuç kırmızı et balık tavuk böyle beslen inşallah gelişir yaa içini ferah tut sen 😘