Lokumcuk Savciergoc canım bacak ayak agrısı kalsiyum eksikliğinden olabiliyor. Doktorum bana öyle dedi süt içmediğim gün genelde agrım oluyor benimde. Maden suyu ve süt içiyorum gün içinde birer tane
Savciergoc Lokumcuk Canım vallahi ilk günden beri her gün akşam yatmadan bir bardak süt gün içinde de soda içiyorum suda eriyen magnezyum beş aylıktan beri içiyorum vitamin hapım var hani her şeyi yapıyorum genede arada ağrım oluyor
aselsura123 Gizem97 yok aslında maşallah sizinki de iyi kilosu minnak değil sağlıkla gelsinler inşallah 😊
Gizem97 Yesimmm12 bebek Bi yerde toplanıyor canım karnın sertleşiyor aşağı doğru baskı yapıyor kasıklarında ağrı hissediyorsun adet sancısına da benziyor ben o şekilde hissediyorum 😊
Babymod Bende 35+2 haftaligim 2720 Gr çıktı kilomus boyu da 49 cm. İlk defa nst ye girdim sancı çıktı. Bu haftalarda sancısı çıkan var mi
Gizem97 Babymod benim o haftayı bile beklemeden çıktı canım sancı düzeni sıklığı en önemlisi bekliyor minikler korkma 😍
Tugbaakgunnn Bende 35+4 günlüğüz 2750 kilo 48 cm boy benimde nst de hafif kasılmalarım çıktı. Gece bacaklarıma kramp giriyor çok fazla ve çatı ağrısı yüzünden yürüyemez oldum:(( Birde suyu biraz fazlaymış çokmu tehlikeli ilk hamileliğim doktorum çok kötü konuşmadı ama bilmiyorum kafama takıldı
Tugbaakgunnn Duyguharun valla canım ben çarşamba günü doktora gittim biraz fazla ama bol yürüyüş hareket et dedi onun haricinde olumsuz bişey demedi ama birkaç kişi hep kötü şeyler dedi yok az olması kadar çok olması da kötü falan vs. Yani doktordan çıkınca hiç takmamıştım kafama bu insanların yüzünden korkmaya başladım inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Eliftkgz Bebegimi_beklerken563421 açık konuşayım canım. Vam şartlarını kabul ediyorum fazla beklentim yok doktorum iyi olsun bilgili tecrübeli olsun ben bebek gibi ilgi zaten beklemiyorum diyorsan gülsüm hanım cok iyi bir doktor. Evet gittiğinde ilgileniyor. Ama bicok seyi bidahaki gidişinde unutuyor. Haklı olarak çünkü günde bi ton hasta bakıyor. Ben tüö bunları kabul ederek seçtim doktorumu. En azından doğumuma gelecek beni tanıyor biliyor ilgileniyor. Birde tecrübeli bi doktor. Fazlasını istemiyorum. 🙈
Duyguharun Tugbaakgunnn benimki ne kadar fazla olduğunu söylemedi şeker olduğu için diyet yapıyorum zaten devam et dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Tugbaakgunnn Duyguharun ayy bende de şeker çıkmıştı ama diyete pek uyumadım açıkçası :) canım hep tatlı çekiyor çünki son 30 gün Allah’ın izniyle geçse bide
BrcHmt _Mother_ bugün randevum vardı canım. Gittim geldim. Doktor değiştirdim. Ciğer geliştirici iğne vurdular yarın sezaryenle alıyoruz bebeği karnında kaybedebiliriz dedi. Ben de doç dr a gittim perinatolog aynı zamanda. Onunla devam edeceğim artık. 34+4 üz bugün 2140 gr dedi 47.5 cm de boyu. Zayıf bir bebek ama anne karnından alınmasını gerektirecek bişey yok dedi. Eski doktorum suyu da sınırda demişti yeni doktorum sınırda falan değil yeter bebeğe dedi takip edeceğiz dedi. Eve geldik bildiğin. Şaka gibi bir gündü. Sen nasılsın
Eliftkgz BrcHmt aa cpk şaşırdım gerçekten. Kilosıu az diye anlattığm insanlar hep alcaz derlerse salın aldırma kendi gelene ladar bekle diyorlar. Demek bir sıkıntı yokmuş.. Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza. İyi yapmışsın sevindim senin adına
_Mother_ BrcHmt ayy kıyamam canım yaa doktor zaten bu süreçte çok önemli bence bu saatten sonra sok git kontrollere hiç riske atma bebeğin hareketlerini kontrol et sürekli içini ferah tut Allahın izni ile hiçbirşey olmadan sağlıkla kucağına alacaksın benimde randevum ayın 5 inde işte ağrılar ile geçiriyorum bende dün hiç uyumadım belim ve kasık ağrısından her bebek 3 kilonun üzerinde doğacak diye birşey yok ki aslında ne yapalım yani her şeyi yiyoruz ama bebeğimiz almıyor kilo
Gizem97 sevgisevgi benim kızım önce karnımda toplandı canım yani karnım de sert oluyordu tahta var gibi karnımda daha sonra kasıklarımda ağrı hissediyorum adet sancısınıda benziyor hani belimizden vuran adet sökücek gibi 1 dakika ya yakın sürüp duruyor devamlı yada düzenli değil Allahtan 🙄
emineveminigi Eliftkgz sıkıdan kastınız nneydi neler yediniz nasıl beslendiniz acaba varmi tavsiyeniz
sevgisevgi Gizem97 bende de aynilari oluyor fakat belden giren agri gunde 2 kere falan oluyor, toplanma gun icinde birkac kez oluyor 🤷♀️ o zaman hayirlisi diyelim, daha erken mi acaba adet tarihime gore 35. haftadayim