Findikinannesi SutlacimiYedimmiBen biran önce doğum zamanı gelseydi son aylar hiç gecmiyormus gercekten😄
senemmm123 Findikinannesi sizin kilonuz doğum şeklinizde sorun çıkarmaz. komplikasyon açısından doktorunuz sizi uyarmaya çalışmış. umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 💗 sağlıklı olsun varsın sezeryan olsun
Findikinannesi senemmm123 tabiki de önceliğim o bebeğim ve benim için en sağlıklı ve hayırlısı nasılsa öyle olsun
psychologist Findikinannesi bende 83le hamile kaldım 20. Haftada suan 85 kiloyum doğuma kadar 100 olur mu bilmiyorum 😢 ama doktor normal dogurtcam seni diyip duruyor.
Findikinannesi psychologist böyle gidersen 90 ı bile görmezsin kuzum maşallah 5 ay da 2 kilo almissin
kubrakokcan Findikinannesi 88le hamile kaldım şuan 90ım. 19. Haftadayız. Valla doğurana kadar 100 ü geçerim diye düşünüyorum 😂😂
Findikinannesi kubrakokcan ya ben sıkınyı yapmıyorum doğumun bir kac gün sonra en az 10 kilo gidiyo sonra verilir yavas yavas ama doktorum cok sorun yapiyor sanki kendi verecek kiloyu 😄😄
psychologist Findikinannesi ay agzin bal yesin 🤣 insallah ya korkuyorum herkes son aylarda 2 ser 2ser alıyorsun diyor
kubrakokcan Findikinannesi Siz güzel gönlünüzü ferah tutun. Anne olmaktan daha güzel bir şey var mı bilmiyorum , kilolar bir şekilde verilir. Yeter ki sağlıklı olalım 🙈
Zeynepppp34 Bende bir ben 100 kip üzeriyim zannediyordum 😌 ne yapıcağımı bilmiyorum bende troidlerim çalışmıyor ilaç alıyorum ama kilo veremiyorum
VMS 120 kg ile bir akrabam doğum yaptı istanbulda avrupa yakasında normal doğum genelde seçen bir doktora gitmişti ihtiyaç olursa ismini veririm
Findikinannesi psychologist herkes icin gecerli değil ama bu durum dikkat ettiğin sürece almazsin bence o kadar