Eflaleflal leaf-07 tabiki dikkat etmek gerekiyir ilk gün hep uzan dinlen ve duş alma sakin sonrada noal hayatına devam et kafana takma çok tutacak gözüyle bakma sakın hep hayırlısını iste allahtan
leaf-07 Eflaleflal tam olarak o modadayım, doktor ve asistanı da o şekildeler 3 kerelik yolu var bunun dediler direk, rabbim hayırlı vakitte en sağlıklı ve en hayırlı çocuğu nasip eylesin inşallah cümlemize 🤲
Eflaleflal Gzde_14 bulaşık senin tedavinden önemli değil bence keşke kendi evinde kalsaydin yani kaynananlarjnda biraz düşünmesi gerek sonuçta bı işlem gördün
Eflaleflal Happybsrn 18 mm bence iyi yani benim daha küçüktü tabiki 20 de çok çok iyi bı boyut ama bilemedim ama vardır bence doktorun bir bildiği
Happybsrn Eflaleflal işte doktorların kendilerine göre yöntemi var işte hafta sonu araya girmemesi için bn olsam yapardım boşa gitmesin 😄
mbt34 leaf-07 2 kez yaptırdım olumsuz maalesef, rahat olun psikolojik olarak yeter, güzel haberler alın inşallah :)
Happybsrn Eflaleflal ya benim de şuan 18.2 mm ve bir tanesi 17 hafta sonu araya giriyor diye yarın aşılama olacam 5 te iğneyi yapıcam tek umudum senin durumun aynı olması nasip 🙏☺️