Suzii-90 biyologelif aynen canim bende 30.haftaya kadar rahat değildim 30 a gelince bi nefes aldım insallah sende gelirsin canim stres yapma rahat olmaya çalış sekeri de etkiliyo stres
biyologelif Suzii-90 inşallah canım bir sorun çıkmadığı sürece rahatım ama ufacık bir iey olsa kafam gidiyor hayırlsı
Suzii-90 demetinceyildirim bizde isterdik premsesler gibi geçirmeyi ama napalim hersey nasip insallah sağlıkla alalım da kucagimiza bebisleri hersey gecer
Ozge890 Sermec27 benim ve bebeğimin sekeri sınırda çıktı yasakladiklarini yemiyorum ama istemsizce arada bi ekmek yiyorum
Dilara1903 Suzii-90 onları şekeri az bitterle yaparız diye düşündüm. Ev taşıyorum şimdi bitince deneyip deneyip yazarım😄
demetinceyildirim Dilara1903 tam buğday ekmeğine 3-4 lokma sürdüm ama ben tahini bol pekmezi az koyup karıştırıyorum belki onun farkı vardır 🙂
Suzii-90 Dilara1903 dene bakalım canim ben pek cesaret edemiyorum tatlilara sadece arada bitter çikolata yiyorum bu arada kolay gelsin zor olmuyo mu hamileyken
Dilara1903 Deletedmom737382 amiiin🙏Eşim diyor ki sen çok zorlandın bu hamilelikte ikinci çocuğu askıya alıyorum kafamda, ben bi tutuştum çok iyiymişim hiç zorlanmıyormuşum gibi yapıyorum 😂
Deletedmom737382 Dilara1903 ayy mükemmel. Ben yemesini yapmasindan daha cok seviyorum😂 denemek lazim gercekten
Ozge890 Sermec27 bilmiyorum ki doktor oyle dedi sekerin sınırda dedi suyunda,fazlaymış zaten belki ben anlamadım baskw biseyler dedigi icin o moral bozukluyla anlamadım
Sermec27 Dilara1903 sağ ol canım ettim bakalım inşallah güzel seyler buluruz şekerimizi yükseltmeyen 🥰
Dilara1903 Sermec27 ev taşıyorum bitince başlıcam denemeye, hatta şeker ilavesiz fındık ezmesi sipariş vercem😄
Dilara1903 demetinceyildirim normalde tahinde yükseltir, ben de geçen 1 kaşık bal, 2 kaşık tahin, 5 kaşık falan pekmez yedim kahvaltıda ekmeğe sürüp 133 çıktı😄
Deletedmom737382 @Sermec27 @Suzii-90 @Eceee7 @Dilara1903 kizlar barbunya sekeri yükseltmiyordu degil mi? Kaynanam yapmis da emin olamadim
Sermec27 Deletedmom737382 şekeri dengeler diye biliyorum ama emin değilim bende yarım tam bugday lavaşa az nohut ezmesi koydum üstüne soğan maydonoz domates koydum cok az 4 kaşık etli kabak yemeği yedim 2 3 kasıkta yogurt bakalım kaç cıkacak 🥰
Eceee7 Deletedmom737382 yukseltebilir canim barbunya cok kalorili ve sekerli diye biliyorum bende yapıp yemek istiyrm kac gündür ama bilemedim şekerinin sonucunu bizle de paylasirsan yukseltmezse bende yapayım 😊
Sermec27 Eceee7 anlamdım şeker oranı az mı cok mu 200 gr da yemez ya sanmıyorum 4 kaşık falan yer en fazla 20 30 gr ya yapar ya yapmaz o da 🥰
Eceee7 Sermec27 4 kasik 100 gr yakin canim bende mutfak tartısı var 7 gr seker 70 gr karbonhidrat varmis aslında seker cok değil sadece kalorisi cok yuksek
Sermec27 Eceee7 o kadar cok mu ya ama pişince şişiyor ya o oran azalmaz mı bende 4 kaşık etli kabak yemeği yedim 3 kaşık yogurt yanında yarım tam bugday lavaşa az nohut ezmesi koydum içinde domates soğan maydonoz vardı tokluk 1 saat 101 cıktı 🥰
Suzii-90 Sermec27 Deletedmom737382 Eceee7 benimde tokluk 130 çıktı kizlar bidaha çok fazla düşürmeye calismicam yaa bünyeme iyi gelmedi zayıfladım bide ben karbonhidrati az tuttum iyi gelmedi bana 140 gecmedikten sonra ugrasmicam artık