demetinceyildirim Sermec27 ediyorum tabiki canım 1ayın sonunda ilk defa yedim bu saydıklarımı 🤭Bide benim suyum bi tık fazlaymış ondan mecbur etmem gerekiyor☺️Kurtulucaz Allah’ın izniyle🤲
Alinamoms demetinceyildirim amin herşey evlatlarımız için yoksa burdaki kimse bu kadar takmaz rabbim ne yazmışsa o olur elbet ama vicdan azabı çekmemek adına elimizden geleni yapıyoruz 🤦🏻♀️ hayatımın tek odak noktası şuan bu nasıl daha sağlıklı yaşarım şekerim nasıl 140ı geçmez. Herşeye kapattım resmen beynimi. Sadece bebeğimiz bu durumumuzdan etkilenmesin ona geçmesin başka bir isteğim yok 🤲🏻😔
demetinceyildirim Alinamoms inşallah canım stres çok etkiliyor bu güzel zamanlarımızı artı stres yaparak geçirmeyelim dikkatimizi edelim ama çokda herkesin dediğine takılmayalım.Herkesin bünyesi farklı.Geçicek bu günlerde ve hamileliği özlicrksiniz belkide.Ben özlemem 2.bu yetti bana 😂😂
biyologelif kızlar bugün heyecanla karatay diyetinde çok yapılan mercimek krebini yaptım düşük çıkarsa kızlara deyim deneyebilirler dedim. 1. Saat tokluk 143 çoktı elimde patladı ama 2 tane yemiştim 1 tane yesem az olabilirdi
Tubaaa90 biyologelif canım tam buğday unu alıp onla kreş yap ben öyle yapıyorum sabahları kahvaltıda yiyorum oynatmıyor şekerimi hatta tanburdan unuyla pankek ye yapıp yiyorum
Tubaaa90 demetinceyildirim şeker varmıydı sende bende arada canım çok çektimi 7,8patates kızartması yiyorum yoğurtlayıp benimde çok yükseltmiyor
demetinceyildirim Tubaaa90 sınırda çıkmıştı canım doktorum dikkat et demişti hamur işi tatlıyı kes demişti tabi benim doktorum birazda pimpirikli bende öyleyim o yüzden çok kasıyordum ama şimdi arada ölçtükçe bakıyorum düşük çıkıyor kaçamak yapıyorum😊
Tubaaa90 Alinamoms yiyebilirsiniz kızlar bitter çikolata çok yükseltmiyor hele bim in %80 olanının şeker oranı çok az
Alinamoms demetinceyildirim o kadar haklısın ki hep dua ederdim ilk bebeğimi kaybettim. 2.bebeğim olursa acısını yaşatma diye. 1.trimestr çok zor geçti panik atak başladı bişey olucak yine kaybedicem diye. 2. Trimestra dah iyi geçiyor derken kardeşim bebeğini kaybetti ve sağlık sorunları rabbime 3. Trimestra sağlıkla ve huzurla geçsin diye dua ettim yine prüzler var üzülmüyorum ama daha güzel şekilde yaşamak isterdim ne diyim vardır bir hayrı rabbim beterinden korusun ne verirse razıyım başka çaremiz yok.
Tubaaa90 Sermec27 ben içiyorum gecede hatta 1liyre sırf gece tüketiyorumda susayıp uykudan uyanıpda içiyorum açlığım hiç 80i geçmedi
Tubaaa90 Alinamoms evet canım ben denedim yükseltmedi süt yada yoğurtlada yiyebilirsin yanına Sade Türk kahvesiyle de olabilir
demetinceyildirim Alinamoms tabiki öyle kolay değil yaşadıkların🙏Ama ben her zaman en kötüsünün olabileceğini düşünüp şükrederim o kadar iyi gelir ki.Bu günlerimizi aratmasın Allah varsın yemeyelim 2 ay daha ❤️
demetinceyildirim Tubaaa90 evet bugün baya kaçırdım hatta patates kızartması biberli domates kızartması sucuk tahinle pekmez 🤭ay söylüyorum helal edin hakkınızı gönlünüzden uzak olsun😑 96 çıktı tokluk ama ben çok hareket eden biriyim ondan da olabilir belki.
Suzii-90 demetinceyildirim kiz bunlar ne sonuç ne ben geçen tahin pekmez sürdüm ekmeğe minnacık bir dilim de helva yedim sınırı geçmedim ama 130 larda cikmisti 😟
Tubaaa90 demetinceyildirim helal olsun canım bide akşamları pilav patates türü şeyler yiyip ölç o zaman belli olur belkide şeker yok sende
Tubaaa90 Sermec27 dene canım yükselsede zaten bi seferden bişey olmaz hatta geçen canım çok tatlı istedi açım gözümü kararttım sütlü yulaf lapası yaptım bi yemek kaşığı damla çikolata attım 3çilek yarım muz doğradım 130 çıktı ki gece 11 de yedim bide üzülmesinde hiç değilse doydum dedim😁
Suzii-90 Eceee7 yoğurda karıştırdım canim bi denedim yesil elma vardi bir dilim de yeşil elma koydum mis gibi oldu 😁😁 bidaha pişirerek de denicem
Suzii-90 cilekbebek22 benimde kafasi 2 hafta onde gidiyodu hep canim dun kontrolde 1 hafta olduğunu gördüm öncesinde doktorum kafasi büyük önde gidiyo falan demedi zaten dün dedim ben kafasi 1 hafta onde diye olabilir o sıkıntı değil normal dedi bebis iyi biseyler arama dedi bana 🤣🤣🤣
biyologelif Suzii-90 darısı bize inşallah en az olmam gereken hafta bir görsem ah bir görsem hayırlısıyla