Sermec27 Deletedmom737382 valla bugun yemek yedikten sonra bile oturuyorum o kadar yoruldum dün yaparken farketmedim ama mahvetti beni cok hafif şişme bile olmuş parkede daha geç yapsam nolcaktı acaba 🥰
demetinceyildirim Kızlar ben arada ölçüyorum bugünde patates kızartması biber, yedim tahin pekmez felan 1.saat ölçüm yapiyim dedim 96 çıktı🤲Ama hepsinden kararınca yedim🙂
Sermec27 demetinceyildirim ben onları yesem 200 olurdu herlade 😁🥴 nasıl yükselmemiş bacım ben az tam bugday ekmeği 1 yumurta az peynir zeytin yirorum ona ragmen 113 cıkıyor valla ne güzel ben patatesi agzıma bile sürmüyorum
Alinamoms demetinceyildirim ben senin yediklerini yesem şekerim 200e fırlar 😂 bence senin şekerin yok.
Tubaaa90 demetinceyildirim şeker varmıydı sende bende arada canım çok çektimi 7,8patates kızartması yiyorum yoğurtlayıp benimde çok yükseltmiyor
Sermec27 Alinamoms bana da anlatmadı doktorum benim kayınbabamn seker hastası o yaparken görmüştüm belki onlarda etki ediyor ölçüme canım dikkat et 🥰
Alinamoms Dün bimden şeker ilavesiz bitter çikolata aldım ara öğünde 1 pıt yiyim mi yemiyim mi diye kara kara düşünüyorum 😂😂 şeytan beni dürtüyor ye ye diye 🤦🏻♀️
Sermec27 Alinamoms bizim evde var bitter çikolata korkumdan agzıma süremiyorum ben ona bakıyorum o bana 🥰 😁
Tubaaa90 Alinamoms yiyebilirsiniz kızlar bitter çikolata çok yükseltmiyor hele bim in %80 olanının şeker oranı çok az
demetinceyildirim Sermec27 valla bende anlamadım sanırım benim şekerim yok 😂😂arada bir ölçüyorum hep sonuçlarım iyi kendi kendimin psikolojisini bozuyorum heralde diyorum 🤷♀️
demetinceyildirim Alinamoms bende öyle düşünmeye başladım 🤷♀️ 50mg açlık 90 tokluk 1.saat 143 çıktı.Doktorum dikkat et sınırda dedi ben çok abarttım galiba ama olsun önlemimi alayımda 😑
Alinamoms Sermec27 Allahım sen sabır ver bize gittim çekemeceye attım yemicem 😂 moralim çok bozuldu. 2 3 günüdür güzel gidiyor sonuçlarım 1. Saat bile 120 altına indim çok şükür o yüzden bozmak istemiyorum 🤦🏻♀️ çikolata değilde 1 tane muz yesem valla rahatlıcam ama yok dolapları komple boşalttım evde hiçbişey bırakmadım 😂 ot gibi yaşıyoruz yaa resmen
Alinamoms demetinceyildirim sen yine dikkatli ilerle ama bizim kadar kasmana gerek yok biz su içsek şeker fırlıyor lanet şey 🤦🏻♀️😢
Sermec27 Alinamoms valla muz yeme bacım o da yükseltir ben meyve dahi aldırmıyorum eşime napalım mecbur canım artık sadece uzaktan bakıyorum hepsine 😁
Sermec27 demetinceyildirim evet biraz sınırda yine dikkat et cnm benim daha yüksek aclık 93 tokluk 1 saat 196 ikinci saat 188 cıktı 🥴
Tubaaa90 Deletedmom737382 @Sermec27 su içmek şekeri niye etkilesinki tam tersi iyi yönde etkiliyor düşmesini sağlıyor benim doktorum özellikle bol su iç dedi
Sermec27 Tubaaa90 yok bol su zaten içilmeli canım bende bol su içiyorum ama gece 10 dan sonra bir sey içmemek gerek o da etkiliyor olabilir aclıgı
Deletedmom737382 Tubaaa90 tabiki bende biliyorum su yun sekeri düsürdügünü. Ama gece belirli bir saat sonra ictinmi sabah sekeri etkiliyebiliyormus. Vucut cünkü gece cok insülin hormunu atiyor ondan olabilir. Her vucut farkli tabi.
demetinceyildirim Alinamoms Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor ben ara ara yapıyorum böyle kaçamaklar ama yasak olması bile beni yorarken gerçekten sizin daha zor,sağlıcakla kovuşun bebeklerinizede boll boll yiyin istediklerinizi inşallah 🙏
Alinamoms Sermec27 yok kuzum daha elime bile almam en son yedim şekerim 200e çıktı tövbe bidaha muz falan 😂😂
Tubaaa90 Sermec27 ben içiyorum gecede hatta 1liyre sırf gece tüketiyorumda susayıp uykudan uyanıpda içiyorum açlığım hiç 80i geçmedi
Alinamoms demetinceyildirim amin herşey evlatlarımız için yoksa burdaki kimse bu kadar takmaz rabbim ne yazmışsa o olur elbet ama vicdan azabı çekmemek adına elimizden geleni yapıyoruz 🤦🏻♀️ hayatımın tek odak noktası şuan bu nasıl daha sağlıklı yaşarım şekerim nasıl 140ı geçmez. Herşeye kapattım resmen beynimi. Sadece bebeğimiz bu durumumuzdan etkilenmesin ona geçmesin başka bir isteğim yok 🤲🏻😔
demetinceyildirim Sermec27 ediyorum tabiki canım 1ayın sonunda ilk defa yedim bu saydıklarımı 🤭Bide benim suyum bi tık fazlaymış ondan mecbur etmem gerekiyor☺️Kurtulucaz Allah’ın izniyle🤲