bastille merhaba, 75 gr şeker yüklemesinde açlık 81, 1. saat 182, 2. saat 141 çıktı. gebelik şekerim var mı sizce?
-ilk-gebelik Şekerim vardı 24. Haftadan beri ve toplasanız 5-6 kez 140 üstü o da 150 lerde cıkmıstır ve bebeğim en başından beri hep bir hafta önde idi zaten . Doktor bugün canımı sıktı bu zamana kadar normal dediği şey bugün acaba insilün gerekir miydi sana dedi hocam dedik değerler hiç fazla değilki neye göre ve ben suan 36+2 deyim o zaman genetik bebek iri diyor bu zamana kadar bunu sorun yapmamıstı acaba normal istiyorum diye mi suan bçyle yapıyor bilmiyorum. Zaten az yiyorum ama bebeğe kilo aldıran şeyler yememi azaltsam bebeğin kilosu birwz azalır mı acaba?
-ilk-gebelik @Nundiyebiri canım bir şey soracaktım. Doğumdan sonra nasıl oluyor gebelik şekeri olan anneler . Ölcüyor mu doğumu yapınca . Yani yeniden dikkat öi ediyoruz her şey bitiyor mu. Doğumum her am olabilir de merak ettim
-ilk-gebelik Sermec27 peki hastanede ölctüler mi seni ve bebeği canım doğumdan sonra nasıl oluyor. Birde değerlerim hep düşüktü hatta en son kan tahliliğinde açlık 66 idi tokluklarım hep 100-110 idi. Ama doğuma bie haftam kaldı iki uc gündür bir yükseliş var korkuyorım yarın doktorıma durumu dicem . Sende de son zamanda böyle bir durum olmus muydu
Nundiyebiri -ilk-gebelik ben 3 gün hastaned ekaldım şeker den dolayı aksine benim dogumdan sonra genelde düşük çıktı değer olması gereken 74-105 arası açlık benim ki 60 lardaydı hep ben ilk bir hafta kendim kontrol de ettim hiç yükselme olmadı bebek içinde şekerden etkilenme dogdugunda kalbinde sorun olur dediler ben genede önlem amaçlı kalp doktoruna götürmüştüm hiç bir sorun yok etkilenmemiş dedi bana kendi doktorum 6 ayda bir açlık şekerini kontrol ettir dedi
-ilk-gebelik Nundiyebiri cok teşekkür ederimm bilgilendirdiğin için canım🤲 Ben de kendim ilk etapta bakarım açlık kan tahlili veririm dediğin gibi arada da bebeği de gösteririm inşallah bizim de bir sıkıntımız olmaz🤲
Nundiyebiri -ilk-gebelik inanın olmuyor ben normal hayatımda da sınırda şeker hastasıyım ama şuan düşük değerlerim stres çok önemli bende kalır diye düşünmeyin asla çünkü ben son haftada günde 7 iğne vuruyordum buna ragmen hiç birşey kalmadı
Sermec27 -ilk-gebelik evet hastahanede hem bebeği hem beni ölçütler canım benim son zamanda da aynıydı canım
Aylul Eceee7 Evet ama tavuk önermelerini anlamıyorum doktorların, organik tavuk bulunmuyor ki, hepsi hormonlu ne yazıkki, çok geçmiş olsun. Bakliyat neden yasak onu anlamadım.