-ilk-gebelik Ekim22 benim de sabahları şekerim dusmuyordu başta ekmeği direk kesmiştim tam bığday falan hiç fark etmz arttırıyordu düşmeyi sağladıktan sonra yavas yavas ekledim öğünüme . İsterseniz hiç ekmek tüketmeden bi kahvaltıyı deneyin
Ekim22 -ilk-gebelik doymuyorum inanın resmen açım 58.9 ile hamile kaldım tartı farkı illa vardı dün 59.1 çıktım evdeki tartıda
-ilk-gebelik Ekim22 kaç haftalık hamilesiniz. Doğru doyulmuyor ama ben az yemiyorum mesela peynir vs kibrit kutusu diyorlar ya öyle yapmıyorum baktım arttırmıypr yiyorum baya doymak için
-ilk-gebelik Ekim22 hiç almamışsınız haftanıxa göre doğru. Ben 30+6 12 kilo aldım aşırı ödemim de var
Ekim22 -ilk-gebelik aramızda çok yokmuş evet doktorla konsurum durunu inşallah bebek almıştır çevremde herkes almaz diyor aklım takılıyor 🙏
-ilk-gebelik Ekim22 yok bence bebek alıyordur canım sen çevredekilere bakma bebeğim gelişimi iyi olduğu sürece problem yok . Kilo almaman daha iyi
Bsmlh Nundiyebiri o alışkanlık yapıyor bebekte bır zaman snr iyi gelmeyecek canım bu bıgaiada bıtkısel ama ıcınde d vıtamını var ek d vıtamını almana gerek yok ıcınde prebriyotik var bagırsak duzenlıyor
Merveyzc1661 Bsmlh bende nbl probiyotikli d vitaminini kullanıyorum 🙊 çok memnunum gaz çıkarmasına yardımcı oluyor
Nundiyebiri Bsmlh bizim bebek tek böbrekli diğeri de oldugundan büyük oda dedi ama böbrekleri yorulmaz bununla dedi
-ilk-gebelik Şekerim gün içinde 65 lere kadar düşüyor böyle düşmelerin bir zararı var mı biliyor musunuz?
-ilk-gebelik Ekim22 evet yapıyorum tatildeyim saatlerini asırı ayarlayamıyorum ama yapıyorum . Doktoruma gdiince soracağım inşallah düşüşler sıkıntı değildir . Hatta çyle dustuğu zaman muz yiyorum bebeğe de faydası var diye asırı cıkmıyor cünkü şekerim
Ekim22 -ilk-gebelik en geç 3,5 saate öğün yapmalısınız gebelikte alt sınır 65 demişti doktor bana uzun süre açlık şeker dusukklıgu yapar ve tokluk şekerinindr çok yükselmesinde etkilidir bişey olmaz inşallah bi ara benimde dusmustu
Tazeanneadayisi Bugün 33. Haftamız bitti ve ben son bir kaç gündür şekerin önünü alamıyorum ne yesem 170 180 ne yapacağımı şaşırdım doktora yazdım insülin dozunu yükseltti inşallah düzelir korkuyorum artık. Haftalar ilerledikçe yaşayan var mı bur durumu acaba 😑
-ilk-gebelik Ekim22 çok teşekkür ederim canım dikkat edeceğim saat olayına. Doğru asırı düşmelerden sonraki tokluklar daha yüksek oluyor