Merveyzc1661 Nundiyebiri kuzum gözünüz tekrar aydın olsun bol bol emzir hemen kilosu yerine gelir emmese bile mama var mama yiyen çocukta sağlıklı byyüyor emen çocukta stres olma sadece
Sermec27 Kuzular nasılsınız diyetler ne alemde 🥰 rabbim kurtarsın inşallah bu arada ben tekrardan sekerime baktırmadım gitmedim doktora yani arada evde kendim ölçüm yapıyorum gayet güzel cıkıyo 🥰
beyzasaglam Nundiyebiri hadi gözün aydın naptın emiyo mu bebeğin sütün boldu kolayca toparlanır bebeğin inşallah 💕
beyzasaglam Sermec27 ben de tekrar ölçüm yaptırmadim evde iyi cikiyo da çok sık da ölçemiyorum 😅 bi de ciddi şekilde şekerli şeyler ve beyaz un yiyorum 🤕
beyzasaglam Nundiyebiri sevindim ya emen bebek kolayca toparlanır 💕benim ki çok nazlı emiyo mama da veriyorum tutmak istemiyo direniyor falan ama gazını kolay çıkariyo her bebiş farklı iste 😊
Feride-42 Sermec27 bende endokrin doktoruma sordum dikkat etmene gerek yok şeker kalacağını sanmıyorum dedi en erken 1.5 en geç 3 ay sonra şeker yüklemesi yapcaz dedi
Sermec27 Feride-42 ben yaptırmam valla beni de cagırdı da hiç uğraşamam gecti yani kalıcı oldugunu sanmıyorum
Feride-42 Sermec27 ben zaten guatr içinde gitmem gerektiği. İçin yaptıracağım kafam rahat etsin rahatça yer içerim
Ekim22 Kızlar şekerden sonra her kahvaltınız aynı mı çeşit olan varmı diyet sınırları içinde😌.peynir zeytin salatalık domates ekmek yiyorum istihat halinde olduğum için eğer sofrada yumurta varsa yumurta yiyorum yoksa diğerleri ile doymaya çalışıyorum
Ekim22 Kızlar şekerden sonra her kahvaltınız aynı mı çeşit olan varmı diyet sınırları içinde😌.peynir zeytin salatalık domates ekmek yiyorum istihat halinde olduğum için eğer sofrada yumurta varsa yumurta yiyorum yoksa diğerleri ile doymaya çalışıyorum
-ilk-gebelik Ekim22 ben yiyorum canım bazen hamur işi kızartma vs abartmadan ama cok kucuk porsiyonlarla cıkarmadığını deneyip test ettim ama
Ekim22 -ilk-gebelik benim diyetle şeker sınırda seyrediyor bu ara sabah şekerim 138 139 bugünde birinci saat 126 ikinci saat 124 dü moralim çok bozuldu diğer ögünlerde sıkıntı yok 😔
Bsmlh Nundiyebiri kuzum 7 günden snr bigaia damla öneririm be gaz kalıyor ne sorun hem d vitamini var hem prebriyotik içinde 3 aydır kullanıyorum daha yerken gaz cıkıyor ama dikkat et biogia olan degıl ecz hemen onu verıyor bigaia olan