beyzasaglam Merveyzc1661 Feride-42 amin canım çok tesekkur ederim emzirmekte biraz zorlanıyorum alışırım inşallah 💕
Feride-42 beyzasaglam zamanla her şey yoluna girecek merak etme ben 8 yaşındaki oğlumu tam 2 ayda anca düzene sokmuştum emzirme konusunda
Nundiyebiri beyzasaglam sağlıgınız saatiniz yerinde olsun bebişte yanında olsun kilosu hiç önemli değil rabbim onu senden ayırmasın
cagla_011 Sermec27 nasıl dayandın yada kaçamak yapınca bir sorun oldu mu ben kendimi çok suçlu hissediyorum minicik yesem bile 🤭
Sermec27 cagla_011 yalan yok arada yaptık kaçamak 10 13 kere 140 üzeri gördüm şükür sorun yaşamadan doğum yaptım ben 🥰
YEK20 Cigdem-96 sizin diyet listeniz benimkine göre farklı biraz.Bana bu liste harici porsiyon listesi ve yasaklar listesi de verdi. Ama şeker için yasaklar listesi genel diye biliyorum o yüzden bezelye yükseltme demesine şaşırdım. Çünkü bir kaç tanıfığım daha şeker diyeti de onlara da doktorları benim yasaklarımın aynısı söylemiş. Siz yine doktorunuz dinleyin ama deneyerekte neler yükseltiyor tespit edin. 🙂
Merveyzc1661 beyzasaglam başta ilk iki gün bende zorlandım göğüs ucum yara oldu plastik meme ucu aldım ben 25 tlye wee babynin sürekli onu takıyorum süt birikiyor ucunda nemli kalıyor göğüs ucu yaralar geçti şimdi acımıyor seninde aklında olsun kuzu
Cigdem-96 YEK20 bezelyeyi söyledim o öle yükseltmez falan dedi eltim yükseltiyor dedi bana yasak listesi vermedi verdi atığım işte o yüzden emin olamıyorum tam ne yükseltir ne yükseltmez özele gidiyorum bi de her hafta nerdeyse çağırıyor ölçümlerime bakıyor ona göre insülin dozunu ya aynı kalsın diyor ya da yükseltiyor çözemedim benim dr 🙂
Fenciilknurhoca Cigdem-96 bu listeye uyduğunuz zaman doyabiliyor musunuz 🤭 bebeğinizin kilo alım durumu nasıl ? şeyden dolayı soruyorum ben bu listeyi uygularsam aç kalırım bebek te kilo almazmış gibi geliyor 🙄
-ilk-gebelik Cigdem-96 deniye yanıla bulabilirisn nelerin yükselttiğini cünkü gercekten kişiden kişiye değişiyor . Patates bir arkadasımı 200 e cıkarmısken ben yediğimde asla cıkarmıyor mesela. Ama ekmek türevleri direk cıkarıyor
Cigdem-96 Fenciilknurhoca tam olarak uygulamıyorum sebze yemekleri yiyorum öle 3 4 kaşık koy ye yazıyor öle yapmıyorum dediğiniz gibi aç kalırım 2 dilim çavdar diyor 3 4 dilim yiyemiyorum onu uygularsam aç kalırım 🙂
Cigdem-96 -ilk-gebelik patates yemeğin içinde yediğimde yükseltiyor onu farketim öbür türlü fazla yükseltmiyor geçenlerde mantı yedim o baya yükselti bi daha yemedim pirinç falan zaten yemiyorum dediğiniz gibi deneye deneye tecrübe oluyor
Fenciilknurhoca Açlık şekerim 101 tokluk sekerim 145 çıktı ama sabah simit yemistim 🤭 tokluk sekerim sizce yüksek mi hanımlar? Hangi aralıkta olmasi lazim?
YEK20 Cigdem-96 bu yasaklar listesi genel verilen birşey zaten. Beni yükselten bezelye ya da patates sizi yükseltmeyebilir, sanırım bünye ile alakalı bir durum. Yiyip sonrasında ölçüp deneye deneye öğreneğiz. Sizin değerleriniz kaçtı da doktorunuz insüline başladı? Bir de kaç haftalıksınız
Cigdem-96 YEK20 Bana öle bi liste verilmedi kendim tecrübe ede ede öğreniyorum yükseldi mi yediklerimi söylüyorum şunu yedim yükseldi diye o şekil ilerliyoruz 181 çıkmıştı yüklemeden sonra direk ünsilün başlandı şuan 29+6 haftalık
YEK20 Fenciilknurhoca açlık şekeriniz de yüksek, toklukta sınırı geçmiş.Simit oldukça yükseltiyor maalesef ama açlığınızı da kontrol altına almanız lazım hep mi yüksek?
YEK20 Cigdem-96 oy maşallah.. İnsülin e başladıktan sonra değerleriniz normale döndü mü peki? Ben dikkat ettiğimde de yükseliyor, sinir oluyorum. Bugün hiç ölçmedim mesela, malum bayram biraz bozdum diyeti 🙈 Allah yardımcımız olsun
Fenciilknurhoca YEK20 açlık sekerim genelde 100 110 arası tokluk şekerim de yemek yedikten sonra hareket edersem egzersiz yaparsam 120 yi gecmiyor ama yemek yer yemez oturursam 140 civarlarında oluyor
Cigdem-96 YEK20 arada dikkat etiğim halde yükseliyor bende sinir oluyorum geçen doğum günü vardı pasta falan yedim yükselmedi ilginç bişey yani insülin ne kadar dengeliyor bilemedim 🙂 arada kaçamak iyidir ben hergün aç akşam tok ölçüp yazıyorum Dr kontrol ediyor siz kaç haftalıksınız Aminnn 🙂