beyzasaglam Feride-42 doğurdum canım çok şükür ufak bi kızım oldu ilk şekeri 50 çıktı biraz sınır demişti sonra 56 çıktı normal dedi hemşire 💕
beyzasaglam Nundiyebiri darısı sana artık canım ben 37+6 da doğurmuş oldum 💕bayram günü annemler kurban falan bıraktı geldiler 😅 11.40 da doğurdum çünkü
Ekim22 Cigdem-96 her bunye farklı tabi biraz miktarlar az geldi bana oyuzden birde yemek yanında meyve yok bende
Cigdem-96 Ekim22 sizin şekeriniz kaç çıktı bana da ne şeker çıkarır yenir yenmez onları söylemedi tecrübe ederek kendim dengelemeye çalışıyorum ama bazen dayanamayıp yiyemiyorum 🙂
Ekim22 Cigdem-96 183 173 1 ve 2 saat 75 lik yüklemede beyaz un şeker paketli gıdalar çikolata patates pirinç yasak bakliyatlar denenerek Yüksek çıkarsa listeden çıkarılacak
Feride-42 beyzasaglam maşallah maşallah 💚 olsun emdikçe kilo alır o sağ salim kavuştunuz ya çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah 😍 güle güle büyüt cimcime yi
Cigdem-96 Ekim22 benim ilk 181 çıktı sonralarda 170 falan tokluk yemekten 1 saat sonra ölç dedi Dr sabah aç öle yapıyorum arada öğlen açlık ölçüyorum haftada bir kontrol çağırıyor