Merveyzc1661 Nundiyebiri nstye alırlar eğer sancı çıkarsa Alltan bakabilirler stres olma git bakalım ne dicekler bizide haberdar et karın ağrın sürekli mi gelip gidiyor mu
Nimet_Gamze34 Merveyzc1661 bende haftada 1 yiyiorum sade maraş dondurma. Ah o kabı komple bitiresim geliyor ama🤓😁
Merveyzc1661 Nimet_Gamze34 aynen kuzu öyle fırında sebze felan hiç denedin mi peki ikinci saat 116 çıktı çok canım sıkıldı bulgur mu fazla geldi acaba doymuyoz bile şaka gibi 🙄
Merveyzc1661 Feride-42 fırında kızarttım yazmışım bende kuzu normal olctun mu ikinci saati merak ettim 🙊 ona gore tekrar yerim yemem diye dusunuyorumda
Nimet_Gamze34 Merveyzc1661 fırında yemiyorum ben ya haşlama ya da yemeğini yapıyorum. Öğünler fazla olunca da yüksek çıkıyor bu arada.
Nimet_Gamze34 E normal değil mi bunlar. Ben 2.saati ölçmüyorum bu arada. Benim sıkıntım açlıklardı ama insülin sağolsun hallediyor 🤓
ylzsa beyzasaglam 50yse iyi canım 70 görünüyo alt deger ama hayırlısı bakalım aynen o günde baya actım
minnakveben ylzsa canım benim açlıklarım hep düşük 66 çıktı sabah doktor problem yok dedi en yüksek 76 cıkmıstı
ylzsa minnakveben tesekkür ederim ben bayadır ölçmemiştim işte böyle cıkınca sasırdım 69 da normal dedi kardesimde doktor
Merveyzc1661 Nundiyebiri tamam iyimisin simdi biraz daha haber et mutlaka hayirli haberler al insallah
Nundiyebiri Merveyzc1661 sancı var ama düzensiz 20-30 muş40 üstü için yatış yapılıyormuş serum verdiler yatıyorum şimdi serum bitince eve gidicem çok şiddetlenir de geri gelcem alttan muane etmediler