Deletedmom23234 Sermec27 Üçü de açlık ☺️ 75 mg’lık içecekten içtim. Yani kesin olarak şekerim var veya yok diyemeyiz değil mi bu sonuçlara göre 🙈
Sermec27 Deletedmom23234 ama tokluk değeri önemli olan kan vermediniz mi 75 gr lık içeçeği içtikten sonra
Sermec27 Feride-42 valla daha önce 3 kere yedim lahmacun hep 125 130 arası cıkıyordu ikinci saati hiç ölçmedim ilk kez böyle cıkınca ölçeyiö dedim ben şok 3 saati de ölçücem bakalım
Merveyzc1661 Sermec27 benimde 116 çıktı dün ilk saat hiç ikinciyi ölçme gereksinimi duymadım az görünce bilemedim çok tuhaf hissettim şuan
Sermec27 Merveyzc1661 valla bilmiyorum ben lahmacunu ilk kez ikinci saat ölçtüm o da böyle cıktı hemde baya hareket etmiştim zaten bu sondu
Feride-42 Lahmacun gerçekten yağlı oluyır biz mesela etliekmek yaptırıyoruz kendimiz içini hazırlayıp fırına veriyoruz eti yağlı vermiyoruz fazla ama aslı baya yağlı oluyor. Büyük ihtimalle yağ etkiledi seni canım
Feride-42 Sermec27 son 9 kuzum sabret bakalım biliyorum çok zor ama elden ne gelir hamile olup yiyememek çok çok zor
Deletedmom23234 Sermec27 Verdim ☺️ ilk önce içeceği içmeden bir defa kan verdim daha sonra içeceği içtikten sonra kan verdim 2 kez bu da 1 saat aralıklarlaydı ☺️
Sermec27 Deletedmom23234 Ordaki değerlerde tokluk değere bakıldıysa eger bu değere göre seker yok doktorun yorum yapmadı mı 🥰
Deletedmom23234 Sermec27 Teşekkür ederim ❤️😍 çam ve Sakura’da takipliyim normalde hemşireler sonuçların çıkması akşamı bulabilir dedi bende bekleyemedim haftaya tekrar kontrole gidicem o zaman söyler ☺️
Sermec27 Deletedmom23234 muhtemelen bu degerlerin hepsi aclık değil biri aclık diğerleri tokluk sanırım seker yok 🥰