Feride-42 Akşam yemeğinde üç kaşık kabak yemeği iki kepçe mercimek çorbası bir kase yoğurt bir tabak salata iki kaşık bulgur pilavı yedim 1.saat 101 çıktı
Sermec27 Ohaa kızlar yaa 40 dk harekekt ettim 2. Saat ölçtüm 176 cıktı diğer parmaktan ölçtüm 167 cıktı bu ne ya lahmacun böyle mi cıkarıyo 2 saatte korktum yaa
Sarew Sermec27 cihaz da bi sorun olusmuş olmasın diğer ölçümlerin boyle değildi sanki bi sıfırlamayı deneyin bence
Merveyzc1661 Sermec27 ben ikinci saat hiç ölçmedim sonradan yükseltiyo olabilirmi acaba gerçekten ya 🤦🏻♀️ Belki cihazda oldu birşey
Sermec27 Merveyzc1661 yükseltiyor büyük ihtimal bakalım blrazdan 10. 40 giib yogurt yiycem ara öğün yemeden yine ölçüm yapcam inşallah bu sefer düşer
Merveyzc1661 Sermec27 çok saçma ya gerçekten bol bol su iç bol bol dikle kafayı su şişesini tövbe bende daha yemem 😢
Sermec27 Merveyzc1661 valla daha önce yiyordum 125 130 arası cıkıyordu hep hiç ikinci saati ölçmedim bu sefer yüksek cıkınca ölçeyim dedim ilk kez böyle yüksek bir rakam gördüm
Merveyzc1661 Sermec27 benimde 116 çıktı dün ilk saat hiç ikinciyi ölçme gereksinimi duymadım az görünce bilemedim çok tuhaf hissettim şuan
Deletedmom23234 Sermec27 Merhaba ❣️ 3 defa verdiğim kan sonucum. Açken tabi, bu konuda bilgi sahibisinizdir diye düşünüyorum ☺️ randevum haftaya o yüzden yorum yapar mısınız 🙏🏻
Sermec27 Deletedmom23234 bunların 3 de aclık mı iki degerin normal cıkmış ama bir değerin sınırın üstü cıkmış bir de sadece aclıklara bakılarak anlaşılmıyor seker benim sekerim var kımı zaman 75 kimi zaman 80 cıkıyor aclık yükleme yapılması laızm sekeri öğrenmek için 🥰
Deletedmom23234 Sermec27 Üçü de açlık ☺️ 75 mg’lık içecekten içtim. Yani kesin olarak şekerim var veya yok diyemeyiz değil mi bu sonuçlara göre 🙈
Feride-42 Eşimle sade türk kahvesinin yanında iki avuç Antep fıstığı ve iki tane. Bayram şekeri yedim 1.saat 111 çıktı