ddiilleekk Nundiyebiri biraz olsun rahatlatıcı inşallah düzene girer iki hatfadir belli oldu benimde takipteyim
ddiilleekk Merveyzc1661 araştırıp ona göre besleniyorum bi şekilde oluyor ama sabah açlık şekerim 95 alti olamiyor 100 110. Onun için yaptiginiz özel bir sey var mi
Merveyzc1661 ddiilleekk canım erken yeme içmeyi bitiriyorum en geç 22:30 da birşey atıştırıyorum sonrasında hiç birşey yemiyorum bol bol su içiyorum ama benim açlıklatrım hep normal çıkıyordu
gulsahgul26 Gebelik şekerim sınırdaydı evde takiplerimi düzenli yapıyorum ama yinele bebeğim haftasndan ilerde 1.5-2 hafta sizlerden böyle olan varmı acaba
beyzasaglam Bu sabah her gün ki gibi haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik 1 üçgen peynir hatta ek olarak 2 parca salam yedim sonra da banyoyu temizledim Açlık 82 Tokluk 98 İlk defa 2 haneli bi sabah tokluğu gördüm 😊
Feride-42 Sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği bir haşlanmış yumurta sarısı yarım bardak süt ve bir domates yedim 124 çıktı
Feride-42 beyzasaglam hastanede 123 çıkmıştı geçen gittiğimde doktorlar gayet iyi dediler hem endokrin hem kadın doğum doktorum o yüzden dert etmiyorum
Sarew Kızlar bu şeker ilavesiz yulaf barlardan tüketen oldu mu acaba şekeri ne derece de etkiliyo bi bilginiz var mı yada bu züberin yulaf barları nı falan
Sarew Sermec27 bu aralar canım çok tatlı şeyler istiyo nasıl baş edeceğimi bilmiyorum boyle aparatif seylerle geciştirmek istiyorum bi sormak istedim
beyzasaglam Feride-42 aynen 120 ler gayet iyi ya benim normalde bu yaptığım kahvaltıya 135 bile çıkıyordu
Merveyzc1661 Sarew bende dün sütlü tatlı isteğimi dindirmek için 1.5 bardak sütten üç kaşık irmik 3 kare bitterden tatlı yapayım dedim bir tatsız dı iki 128 gördüm şekeri hem keyif almadım hemde yinede içindekilere göre çok yükseltti bence açlık 80di bide düşün
Sarew Sermec27 cesaret edip yiyemiyorum bi türlü bi korku var vallahi ama böyle giderse dayanamıcam gibi 😁
Sermec27 Sarew canım bende yemedim yemedim doguma 10 gün kala artık dayanamadm canıma tak etti bnce ye 1 saat hareket et 130 u geçmez bende geçmedi 🥰
Sarew Sermec27 bugün 35 haftalık olduk onun korkusu var heralde haftam ilerledikce yerim diyorum daha çok korkmaya başladım ama dayınılcak gibi değil zorlaniyorum artık 😁
Sermec27 Merveyzc1661 benim aclık 82 ydi canım 2 dilim soguk baklava yedim valla tadına doyamadım ve 128 cıkardı onu yiyeceğine soğuk baklava ye 😁
Sarew Merveyzc1661 ben şerbetli tatlı yemek istiyorum bu aralar nasıl olcak bilmiyorum bisey yapıp yemek de istemiyorum alışırım diye kaldım böyle 😁