Yenianneadayi2208 Yenianneadayi2208 @Sermec27 canım şeker ölçüm cihazı hangi marka kullanıyorsun ve memnun musun?
Merveyzc1661 Sermec27 çok iyi geldi gerçekten 🥰 akşamada şekersiz süt irmik karıştırıp puding yaptım içine üç kare bitter attım %80den bakalım akşam onu denerim ara öğünde 😂 birde sen kuzu yemek yedin sonrasında tekrar ne zaman ara öğün yapıyorsun 😊
Sermec27 Merveyzc1661 canım öğlen ki ara öğün 12 1 arası ikindi ara öğün 5 5 bucuk arası yatmadan da 10 10.bucuk arası yiyorum 🥰
Sermec27 ddiilleekk ben 1 kere yedim baya kalın ve hamuru büyüktü onda 155 cıkmıştı şimdi ince hamurlu 2 lahmacun yiyorum 128 falan cıkıyor en fazla
ddiilleekk Merveyzc1661 evet insulin başlamadı ama dikkat etmeme ragmen tokluk 135 civari çıkıyor. Bakalim belkide insülin başlar 😔
Merveyzc1661 ddiilleekk kaç haftadır dikkat ediyorsun başlarda benimde öyleydi sonra sonra ne yemem ne yememem gerektiğini çözdüm yediklerini proteinli şeylerden tüket belliki en ufak karbonhidrat seni yükseltiyor glisemik indekslerini araştır ben öyle yapa yapa bazı şeyleri yoluna koydum
ddiilleekk Merveyzc1661 araştırıp ona göre besleniyorum bi şekilde oluyor ama sabah açlık şekerim 95 alti olamiyor 100 110. Onun için yaptiginiz özel bir sey var mi
Feride-42 Akşam yemeğinde iki kepçe mercimek çorbası 4 kaşık kabak yemeği yoğurt salata yedim ama ölçmeyeceğim parmaklarım acıyor artık nasıl olsa düşük çıkacak ölçmeme gerek yok