Merveyzc1661 Sermec27 hayırlısı bakalım 🤦🏻♀️ Bu aralar ben çok acıkıyorum kuzu ya bir türlü açlık hissim geçmiyor ara öğünlerde açlık ölçüyormusun sen
Merveyzc1661 Feride-42 liste tutmuyorum ben genelde sınırın altında çıkıyor ama bazen tatlı felan iki çatal alıyorum o zamanlar 150lerde felan çıkıyordu o yüzden dedi dikkat et 150lere çıkmasın tatlı felan yeme diye
Feride-42 Merveyzc1661 anladım canım ben de açım bu aralar ama ben meyve yediğimde oluyor sinir oluyorum meyveyi zaten hiç sevmem ben işkence gibi geliyor bugün yine 200 gr vermişim 🤦♀️
Sermec27 Merveyzc1661 bebek büyüdükçe öyle oluyor yok canım ben farklı bir şey yemediğim sürece ölçmüyorum cogu zaman sabah öğlen akşam tokluk ölçüm yapmıyorum beni yükseltmeyen seyler yediğimde ölçüm yapmıyorum farklı bir şey denersem ölçüm yapıyorum genelde sadece sabah aclık ölçüyorum
Merveyzc1661 Sermec27 banada açlıkları takip et dedi bugün 🤷🏻♀️ Ara ara ağzıma birşeyler atıyorum sık acıkıyorum dedim sabah açlık akşam açlık bak dedi
Feride-42 Merveyzc1661 ben mesela acıksam da 2.5 saat olmadan asla ağzıma birşey almıyorum çünkü şekerim düşmeden tekrar bir şey yersem yine yükselmeye başlar
Merveyzc1661 Feride-42 bende galiba artık öyle yapacağım kuzum 😢 hayırlısı bakalım benim kilo vermem durdu 5 kilo verdim şuan stabil gidiyor bebek alıyor ama
Feride-42 Ysmn029 zor canım kolay değil benim 38+3 tü doğum sancısıyla gittim karnımda öldüğünü öğrendim 😔daha 3gün önce de kontroldeydim
Ysmn029 Feride-42 bende kanamayla gittim acayip kanamam oldu gittiğim de kalp atışı yoktu çok kan kaybettiğim içim de direkt sezerayana alındım. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallah bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alırız
Feride-42 Merveyzc1661 bende 20.haftada başladım 4 kilo civarı verdim şimdi yerimde sayıyorum bir aydır 28+1 olduk bakalım
merveklyc Feride-42 Doktora yazdır canım endokrine gidiyorum yazdı ücretsiz alıyorum ona para mı dayanır ama her aletinkini karşılamıyormuş benimki optima
Feride-42 Akşam yemeğinde bir dilim tam buğday ekmeği iki kase yoğurt çorbası 4 kaşık nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı domates salatalık bir bardak ayran içtim ve bi parça karpuz yedim ama çubuğum daha gelmedi ölçemeyeceğim
Sermec27 Kızlar bugun kontrolden cıktım oğlum 3100 gr 51 cm olmuş nst güzel geçti 18 hazirana gün verdi doktorum doguma kadar 3 günde bir nst ye cagırdı suyum sınırın cok az üstündeymiş ama cok hafif bir artış dedi doktorum sorun olmaz dedi 🥰
beyzasaglam Sermec27 2 hafta kaldı hadi bakalım hayırlısıyla biter inşallah bu gebelik tantanasi ondan sonra da anneligin zorlukları 💕
Anne01 Sermec27 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsun agirlastikca zaman geçmiyor sanki