Sermec27 zippirana inşallah ya aman aman cok yüksek bir değer değil ama sınırı geçmiş dikkat edilmesi lazım ve ikinci saat düşmesi gerekirken yükselmiş Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim atlatırız şu süreci inşallah 🤲
Feride-42 Sarew ölçmedim canım hareket halindeyim bugün çıkacağını sanmıyorum ben yiyorum arada beni çıkarmıyor
Sermec27 Sarew canım dondurma yiyeceksen algida maraş usulu sade dondurma 1 dilim ye 6 dilim var kutuda 1 dilimi 16 seker oranı ben 1 dilim yiyorum yaklaşık 5 catal 106 falan cıkıyor şekerim
Sarew Sermec27 ondan yedim zaten diyorum ya sadece 1 kareden 2 tatlı kaşıgı aldım fakat öncesinde karısık kuruyemis ve bi kaç bardak cay icmiştim hemen uzerine de dondurma yedim
Merveyzc1661 Nundiyebiri normal kek kuzu ama çok şekerli değildi kayınvalidem yapmış yarım yedim ama kare dilimi yarım yemiştim 🙊 beni ev yapımı şeyler yükseltmiyor genelde dışarıdan yediğim yada fazla yağlı olan şeyler yükseltiyor
Feride-42 Öğle yemeğinde 4 kaşık yeşil fasulye 3 kaşık yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği yedim ölçmedim
Salihsaliha Kızlarr bugün bir büyük porsiyon bol yeşillikli limonlu salata, bir büyük porsiyon taze fasulye, üç dört acı biber turşusu dört beş dal brokoli limonlu yine, 5 can eriği yedim. 105 çıktı. Zaten yükselticek bir şey de yoktu menüde şükür 😌