Sermec27 Salihsaliha anladım canım dikkat ediyorsan sorun yok ben 13 haftadır diyet yapıyorum zor cidden ama sona yaklaştım cok şükür son 3 haftam kaldı Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰
Feride-42 Akşam yemeğinde 3 kaşık yeşil fasulye yemeği birtabak salata bir kaşık pirinç pilavı bir kase yoğurt bir kepçe etli bamya çorbası ve 3 dilim karpuz yedim yemekten sonra 15 dk yürüdüm geldim dışarıda 1.saat 81 çıktı bakalım 2.saati ölçeceğim
Salihsaliha Feride-42 sizde şeker var mı gerçekten ben sizin mesajlarınızı okuyp okuyup şaşırıyorum maşallah 😅
Sermec27 Kızlar akşam aclık 83 cıktı 1 dilim tam bugday ekmeği yanında 1 kaşık pirinç pilavı yanında kabak bezelye et ve patatesten yemek yaptım ondan yedim 6 7 kasık patateste vardı içinde 126 cıktı 🥰
Merveyzc1661 Feride-42 iyide kuzum sen diyet gibi değil ki yine şekeri yükselten şeyler tüketiyorsun hemen şeker kana karışmıyor sende demekki sonradan yükseliyor o yüzden bunu doktoruna sor ki yüksekliğide sınırın altında zaten 😂 stres yapma yalandan yere 140dan yukarı fırlamıyor sonuçta ne güzel
Feride-42 Merveyzc1661 doğru söylüyorsun kuzum ama canım sürekli istiyor vücut alışkın şekere istiyor 🤦♀️yükseltmiyor fazla gerçekten sınırı geçmiyor en azından
Feride-42 Merveyzc1661 o yüzden yiyebiliyorum zaten bakıyorum çok yüksek değil en azından sınırı aşmamış bende yiyorum ucundan ama yesem ve sınırı aşsa yiyemem. Çünkü bi bebek daha kaybetmek istemiyorum
Sermec27 Günaydın kızlar sabah aclık 81 cıktı 1 dilim tam bugday ekmeği 1 yumurta 2 dilim kaşar 7 zeytin biraz salatalık yedim 1 saat 110 cıktı 2. Saat bekliyorum ölçmek için 🥰
Feride-42 Kahvaltıda 6 ince dilim sucuğu iyice kızarttım üstüne bir yumurta kırdım 1.5 dilim tam buğday ekmeği ile yedim yanında domates salatalık yedim 1.saati kaçırmışım 2.saati ölçecepim
Sermec27 Sarew ye canım ben yiyorum soslu yanında yogurtla 8 10 kaşık arası yiyorum 110 cıkıyor en fazla 🥰