Sermec27 Kızlar cok sacma değil mi ya öğlen aclık 108 cıktı 5 6 kaşık kısır yedim üstünde salata vardı 5 10 dk hareket ettim sadece tokluk 93 cıktı tokluklarım aclıktan daha düşük cıkıyor ben anlamadım normal mi bu sabahta tokluk aclıktan düşük cıktı
Merveyzc1661 Sermec27 dur şimdi benim arkadaşım doktor benim aile hekimim ona senin için mesaj atıcam bakim birşey der mi
Feride-42 Öğle yemeğinde 6 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık patates yemeği bir bardak ayran içtim. Sonunda dayanamadım bir tane çizi bisküvi ve 6 tane badem şeker yedim. 101 çıktı 1.saat ben ara öğün yaptığım zaman şekerim düzene giriyor ya
Sermec27 Merveyzc1661 aynen canım sağ ol ya bak sabah aclık ölçtüm 88 cıktı 1 saat sonra kahvaltı yaptım belki o arada aclık düştü sonra kahvaltı sonrası 1 saat hareket ettim 83 cıktı öğlen aclık 108 cıktı 5 6 kaşık kısır yedim aclık yüksek cıktı diye korktum 5 10 fk hareket ettim bu seferde 93 cıktı
Merveyzc1661 Sermec27 kuzu vücut o ara ünsilün salgılamamış olabilir sonrasındada salgılama yaptığı için tokluk düşmüştür dedi 😊
Sermec27 biyologelif blraz su fazlalıgı vardı canım doktorum ondan dolayı bir süre insilün kullanmamı istedi
Nundiyebiri Sermec27 akşam vurulan insülin sabah öğleni etkiler mi eger etkiliyorsa ben neden günde dört kez vuruyorum 🤷
Sermec27 Nundiyebiri canım senln değerlerin yüksek benim hep değerler düşük aslında insilüne gerek bile yoktu sadece biraz su fazlalıgı var diye doktor verdi
biyologelif Sermec27 darısı bize canım bizde o günleri hayırlısı ile görürüz inşallah.tabi ilk senden güzel haber bekliyoruz