minnoshan Kızlar son haftalarda kontrolleriniz ne sıklıkta oluyo pazartesi 38 olmuştuk bi sıkıntı yok dedi ama haftada iki göreyim perşembe de gel dedi sizin nasıl şekerden kaynaklı mı iki defa gel dedi acaba
Anneyizbiz Merhaba hanımlar ben 26.haftamda gebelik şekeri olduğumu öğrendim ve diyet yapmaya başladım şuan 31 haftanın ortasındayız 30 haftaya kadar şekerim hep normal geldi açlık da toklukda sınırın altında idi. Lakğn 31 .haftaya girişimle beraber açlıklar 95 di 100 dü derken 113 gördüm bugün. Ama garip olan ise sabah yokluğun 120 lerde öğlen ve akşam tonluk maximum 115 oluyor. Düşük yani ama açlık neden böyle yükseldi bilmiyorum. Ne yapmam gerekir acaba. Sizlerdede sonradan böyle yükselişe geçti mi. Ne tedavi uygulandı
Nundiyebiri Anneyizbiz Bir kereden bir şey olmaz canım hemde zaten sınıra yakın eger hala yüksek çıkarsa doktorunuza danışın
busra1485 Anneyizbiz eğer bir kereyse sorun değil ama bir hafta on gün hep yüksekse doktor insülin başlıyor canım bende öyle oldu bebek önden gidiyor şrker yükseldikçe bebek iri oluyor riskli oluyormuş
Rat Nundiyebiri yok insülin kullanmadım doktorum vermedi ama değerlerim düşük değil. 145 -170 tokluk 95-110 açlık değerlerim çıkıyor.
Merveyzc1661 Nundiyebiri bebegim misir sekeri yukseltiyor seker orani yuksek bir sebze zaten bide seker koymasanda icine tadlandirici ekliyorlar kac gundur benimde canim cekiyor yemiyorum o yuzden 🙊 bol bol su ic sisen hep yaninda olsun ikinci saatte duser 😊 birde birsey sorcam sekerinin yukseldigini hissediyormusun mesela benim yuksek oldugu zamanlar karnimda sertlesme oluyordu sendede oluyor mu
Nundiyebiri Merveyzc1661 valla benim ellerim titriyor Bir sıcaklık basıyor tam tahıllı yazıyordu ona güvendim bide esmer di rengi beyaz değildi bende kepekli gibi düşündüm
Umutttr Kızlar açlığım 91 birinci saat yokluğum 160 çıktı Bahadır bakmıyordum ama bildiğiniz sondayım diye gevşettim 😔 bebeğim gelse de hayırlısıyla şu vidadan azabından kurtulsam
Sermec27 Kızlar sabah aclık 89 cıktı 1 dilim kaşar 1 yumurta yarım lahmacun yedim ama antep lahmacunu blraz kalındı yarım saat hareket ettim 139 cıktı şükür sınırı geçmedi 🥰
Feride-42 Öğlen yemeğinde 3 kaşık pirinç pilavı 4 kaşık kuru fasulye bir domates bir salatalık bir kase yoğurt ve iki dilim tam buğday ekmeği yemiştim 135 çıktı 🤦♀️ 140ı aşmadıkça sıkıntı yok Diyorum yiyorum valla
Feride-42 Kızlar ya iki seferdir 2.saati ölçüyprum. Ama düşmüyor hiç 135 çıktı yine 2. Saat neden düşmezki anlamadım
Merveyzc1661 Feride-42 işte belkide vucüdunda şeker sonradan yükseliyor bence salma kendini diyet uygulamaya çalış yada doktor ebe vs ulaşabileceğin varsa arayıp sor
biyologelif Kızlar bende kahvaltıda 2 yumurtadan salata yaptım limonlu zeytinyağlı, yarım avakado sos 1 dilim çavdar ekmeği yedim 98 çıktı ama bugün şöyle bir şey yaptım çayı kahvaltı ile içtim. Kahvaltım bitince küçük bardakla kefir içtim hemen
Seyma91 Sermec27 benim de 19. Haftamda tsh 0,01 t3 değerim yüksek t4 normaldi. Endokrin doktorum asıl önceliklimizin t3 ü düşürmek olduğunu söyledi. Tsh baskılanmış durumda onunla çok da uğraşmaya gerek yok demişti. Thyramazol kullanıyorum ben 19 dan beri
Sermec27 Seyma91 benim t3 t4 normal bugun gittim kontrole doktor boğazımdan baktı gayet iyi ilaç başlamaya gerek yok dedi