Anneyizbiz biyologelif ayyy bana umut oldun cağnım. Beniimde geçen haftalarda bakıldı 5.2 çıktı iyi dimi
biyologelif Anneyizbiz yok 28 haftalık hamileyim ve gebelik şekerim var .yatarak bir hamilelik geçirdiğimden çok düşüremiyorumda
Feride-42 Kızlar akşam yemeğinde çeyrek ekmek et döner iki kaşık pirinç pilavı 6 kaşık kuru fasulye bir tabak salata ve yoğurt yedim 106 çıktı şekerim açlıkta ölçmüştüm 82 çıktı.
Feride-42 Cihazım sürekli pil zayıf diye sinyal veriyordu ondan mı bilmiyorum bugün hep yüksek çıktı şekerim sinir oldum. Pili değiştirdim düzene girdi
Sermec27 Kızlar akşam 10 kaşık bulgur pilavı yanında 10 kaşık taze fasulye yanında az soğan yedim 120 cıktı 🥰
BirMuallime busra1485 yok çok şükür küveze sadece 2 saat falan girdi canım tedbir amaçlı o da😊 işte şimdi sarılığımız var hala geçmedi başta çok üzüldüm çok ağladım ama normalmiş şimdi duruma alıştım galiba geçmesini bekliyorum 😊
busra1485 BirMuallime ay iyi bari şükür ki küvezde kalmamış darısı bana artık sağlıcakla alırım işallah kucağıma
Merveyzc1661 Nundiyebiri tansiyonuna felan bak bana doktorum görme kaybı yaşadığında hemen beni ara veya acile git demişti riske atılacak birşey değil bence kuzu