Suzii-90 Bsmlh bizde sarılık atlattık canim hastanede yattık bi gece işin tedavisi aldı kuzum şuan iyi çok şükür 10.gun kontrolünde kilo da almıştı çok şükür senin minik nasil canim sen nasılsın toparlandin mi iyice
Dbe24 Nundiyebiri yine arada sıfırlarım bende yarın doktora not aldığım değerleri atıcam ona göre bakalım artık hayırlısı ☺️
Eceee7 Suzii-90 inşallah canım yarın kontrole gidecem bakalım birsey diyecek mi yoksa yine beklemede mi kalacaz saglikla gelsinde hepsi hallolur 😇
Feride-42 Açlık ölçtüm bugün 80 çıktı. Kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday ekmeği üç kaşık sucuklu kıymalı sebzeli yumurtalı menemen yedim bir domates bir salatalık yedim 103 çıktı şekerim 💃
Feride-42 Yarın hastaneye gitcem hem kadın doğuma hem endokrine randevum var 25+3 olduk bakalım inşallah iyidir
Nundiyebiri Sabah bir kase mercimek çorbası bir tam bugday ekmek Açlık90 Tokluk134 Kahvaltı yapsam daha az çıkardı 🤦
Ysmn029 Kızlar benim makine sanırım kafayı yedi sabah açlık 83 çıktı . Kahvaltında Menemen yedim biraz peynir zeytin ve salatalık yedim ölçtüm 140 çıktı şaşırdım hemen sol elimden bi daha ölçtüm 117 çıktı Hagi’sine inanacagım ?
Feride-42 Ysmn029 mesela ben şüphe edince diğer parmaktan ölçüyprum arada sadece 1 ya da 2 fark oluyor
Ysmn029 Feride-42 1-2 farketse neyse de baya fark çıktı hastanede doğru mu diye bakıyormuşlar yarın bi gidip baktıracağım
Sermec27 Hanımlar bu akşam 7 8 kaşık bulgur pilavı yanında 1 tabak dolusu patlıcan kabak patatesle yaptıgım sebze yemeği vardı yanında salata yedim 116 cıktı 🥰
Ysmn029 beyzasaglam valla bilmiyorum ki bi arkadaş da gebelik şekeri var makinem den emin değilim dedi hastaneye git dahiliye bin karşısında ki odayı tarif etti bizim burda😂