Hycnl_mom Kızlar bugün cihazdan şüphe ettim 2 ayrı elimin parmağıyla ölçtüm birinde 166 birinde 182 çıktı bu cihaz bozukmu
Dbe24 Sermec27 122 öıkması normalmi peki bana yüksek geldi 🙄 sanki 95 den üstü çok çok yüksekmiş gibi geliyor nedense ilk defa başıma geldiği içinmi böyle hissediyorum ki 😅😂
Sermec27 Kızlar sabah 1 dilim kaşar 4 zeytin yarım dilim tam bugday ekmeğine labne sürdüm bir dilim kek 98 cıktı 🥰
Merveyzc1661 Sermec27 maşallah kuzu bende öğlen arada 1.5 dilim kadayıf tatlısı yedim bir saat sonra 128 çıktı 😊
Nundiyebiri Kızlar bu gün acile gittim sabah açlık gene 150 gösterince kahvaltı yapıp gidene kadar zaten bir saat oldu kadın kendi makşnasından bende kendi makinamdan ölçtüm kadının makinası 120 benim ki 207 gösterdi 2-3 güne bir makinamız sıfırlayın dedi
Nundiyebiri Sermec27 kitapçıkta yazıyor dedi evde kitapçık var diye şey yapmadım en kötü pili çıkarırım Çok düşük çıkarsada sıfırla çok yüksek çıkarsa da insülin kullandıgın için senin ki yükselmez yükselse gözün kararır bayılcak gibi olursun dedi