Sermec27 Feride-42 canım sende seker olduguna emin misin bu kadar şeye blr de 3 tane serbetli tatlı yemişsin emin misin sekerin olduguna 🥰
seyma_utku 1 dilim börek, 1 tane sarma, iki çatal kısır yedim 113 çıktı 😂 Cihaz mı bozuldu diye korkuyorum bazen düşük çıkıyor bu aralar
beyzasaglam seyma_utku Bende cihaz bozuldu çok düşük cikiyo diyodum bugün yuksek çıkınca emin oldum bozulmamış 🤣
Umutttr Kozlar sakız çiğneyeniniz var mı ya benim midem baya hanımı ağrıyo sakız çiğniyorum iyi değil falan diyorlar
Eceee7 5432 cok yuksekmis insülin verdi mi doktor ben 12 haftadır takipteyim cok şükür sorun olmadı 2 gun sonra 36.haftayi tamamlayacam suan en buyuk sorunum ödem ve tansiyon bide sancilarim basladi😔
E-Y Eceee7 ya birsey soracaktim size şekerle ilgili bilginiz var sanıyorum. Ben yurtdışında yaşıyorum burada şeker tahlilinin sınırı biraz değişik. Günde 3 kere 2şer saat arayla kan verdim biri açken diğerleri tokken. Aclık 5.2 ilk tokluk 7.8 ikinci tokluk 6.4 çıktı. Ilk tokluk 7.8 olan yüksek bir değer mi gebelik şekeri mi var bende yani ? Buradaki doktorum sınırda takip edilmesi lazım dedi diyetisyene gönderdi 😑 degerler hakkinda cok bilgim yok maalesef .
Deletedmom737382 Eceee7 iyi bayramlar canlarim 😘😘 @Sermec27 @Suzii-90 maglum firsat bulamiyorum gecem gündüzüm karisti 🙄 su gazlar bizi maff ediyorr. Yine bugünlere sükür😌🤲🏻
Eceee7 Sermec27 canim ödemden mahvoldum ayaklarım kaşınıyor artik 24 saatlik idrarim temiz geldi cok şükür bugün regl sancısı ve iğne batar gibi ağrılar giriyor karnıma yavas yavas sinyalleri veriyor bebek galiba sen nasilsin 😊
Sermec27 Eceee7 anladım canım cok geçmiş olsun gebelik ilerledikçe zorluk cıkıyo Allah yardımcımız olsun inşallah 🥰
seyma_utku Kızlar bir şey soracağım. Ölçüm yaptığımız stripleri parayla mı alıyorsunuz? Eczane karşılamıyor dedi insülin ya da ilaç kullanmadığım içinmiş 😕
Dbe24 seyma_utku bana diyetisyenim yazmıştı ama ücret vermedim normalde ücretsiz ama fark çıkarsa bilemem demişti
Gizem957 Merhaba bende dogum yaptım canım nasılsın benim bebegim sarılık Oldu nolur görürsen bana yaz
Dbe24 @Sermec27 Bende bugün şehriyeli bulgur pilavı 2 kaşık cacık bi kase domates çorbası 1 kaşık meftune dünden adana kebabı vardı yarım şiş kadarda ondan yedim 122 çıktı 🙄 yedijten 1 saat sonra ölçtüm 122 çıktı 15 20 dakka sonra yine ölçtüğümde 90 çıktı neden acaba hangisi doğrudur