Sermec27 Dbe24 canım akşam yemeğinden sonra ara öğün yap 10 gibi yogurt kefir kuruyemiş gibi 10 10 bucuktan sonra da bir şey yiyip içme
Dbe24 Sermec27 dün bidoktor bana idrar yolu enfeksiyonu için şase vermişti suda çözünenden yatmadan önce onu içtim tatlıydı o etkilemiş olabilirmi acaba
Merveyzc1661 Dbe24 etkilmesi cok yuksek ihtimal birde yemeklerden sonra cok su tuketmeye bak canim sekeri vucuttan idrar ile atabilmek icin
Dbe24 Merveyzc1661 evet bu akşamdan itibaren başlıcam normalde çok su içemiyorum midem almıyor ama zorlucam kendimi yoksa bu şeker işi hiç hayra alamet değil 😂
Merveyzc1661 Dbe24 aynen kuzu korkmada yuksek degil degerlerin benim 3 kilo verdikten sonra normal aralikta cikmaya basladi bir sure sonra duzene giriyor 😊
Dbe24 biyologelif gün içinde azda olsa yiyorum mecburen bebişe etkisini bende görüyorum şu sıralar ben pek fazla yemek yiyebilen biri değilim ama kaşar yiyorum bebeğimin herşeyi çok şükür güzel ilerliyor
Dbe24 Merveyzc1661 valla bende 4 gündür diyet yapıyorum 2 kilo vermişim inşallah biraz daha kilo verince düzelir 😊 teşekkür ederim bu arada çok sağolun 😊
Dbe24 Sermec27 inşallah ondandır diye avutuyorum kendimi yoksa strese giricem neyden oldu acaba diye bu sefer daha kötü 😂
Dbe24 Ysmn029 olabilir normal ekmek yemiyordum o ara tek kalmıştı dedim gömeyim bari gömmez olaydım o beni gömdü maalesef 😂
damlali Merveyzc1661 zaten hem et hem sebze birarada veriyor öğlen akşam o beni zorluyor ben istiyorumki bazen sebze basen et yemeği yapayım
Ysmn029 Akşam yemeğinde ayranlı çorba bulgur pilavı ve güveç yedim nasıl oldı anlamadım 135 çıktı şekerim bu yediklerimden nasıl böyle çıkıyor
Ysmn029 Sermec27 bi de saat 5 gibi kakaolu kekle meyve suyu içtim çok canım istedi o da etkilemiş olabilir mi yemeği de 7.30 da yedim
Sermec27 Ysmn029 o cıkarıyo canım yeme kekle meyvesuyu aclıgı etkilemiş olabilir ama mısırda cıkarıyo sekeri
Sermec27 Kızlar akşam 1 tane tam bugday lavaşa et haşladım üstüne bol salata yanında 1 kaşık bulgur pilavı ve dünkü patlıcanlı kabaklı sebze yemeğinden 1 catal aldım 110 cıktı tokluk 🥰
Ysmn029 Sermec27 yok yok daha yemem ilk defa bu kafar yüksek çıktı geçen gün karpuz kavun yedim patates yediğim halde bu kadar yükselmemişti şaşırdım moralim bozuldu