damlali Nundiyebiri yok canım öğle yemeğinde sadece et yemeğim yoktu ondan omlet yaptım yanına yetiştiremedim yemeği
beyzasaglam Ysmn029 Ben minyon tipliyim toplam da 5 kilo aldım o yüzden bebek büyük gibi gelmişti bana doktora seker çıkınca şekerden mi diye sordum hayır bebek normaldi dedi
Dbe24 damlali ay aynısı bendede oluyor bende yeni diyete başladım 4.gün bugün ilk 3 gün 90 95 arası çıkıyordu bugün ilk defa 101 çıktı neden oldu ki
minnoshan Ysmn029 canım benim dahiliye doktoru gebelik şekerinde 1 saat sonra ölçüm demişti normal şekerden farklı sanırım
minnoshan Dbe24 canım hamileyim üstelik şekerim var yürümem lazım de denk gelirse bi sorun olmaz diye düşünüyorum
Dbe24 minnoshan aradık sorduk kesinlikle izin yok dediler bide denk gelir az para değil yani güvenemiyorum buradakilere
minnoshan beyzasaglam ben yapıp yiyorum bazen hatta normal unla bile yaptım çok yemezsem çıkarmıyor bi deneyebilirsiniz
damlali Sermec27 kaçı haftalıksın kuzum 32+4 olduk biz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah sonra tatlıları yeriz😅
Sermec27 Kızlar öğlen 6 kaşık bulgur pilavı yanında kabakla patlıcanlı yaptıgım sebze yemeği vardı 1 tabak ondan yedim 1 dilim tam bugday tava ekmeği yedim 127 cıktı 🥰
damlali Sermec27 canım öğlen yemeğinde et öğünün varmı bana ora geliyor et yemeği her seferinde yetiştirememek
damlali Sermec27 bana her gün öğlene ve akşama et var baya masraflıyım anlican niye böyle verdi bilmiyorum