Nundiyebiri Ysmn029 valla bende öyleydim gecem gğndüzğm karışmıştı yavaş yavaş iğne vurcam diye düzene girdi
Ysmn029 Nundiyebiri iftarda mercimek çorbası , haşlama ve pide yedim karpuz yedim 2 dilim erik ve yeni dünya yedim azıcık da tatlı yedim şekerimi ölçtüm 108 çıktı ben bu işten bişey anlamadım makine mi yanlış yoksa şeker mi yok
Nundiyebiri Kızlar sabahtan beri erik yiyorum galiba bir kilo yedim 🤭 hiç şekerim yükselmedi saatte bir bakıyorum 95-100 hep
Feride-42 Ben bugün kızartma ve ekmek yedim 1.5 dilim tam buğday ekmeği salata ve yoğurt yedim bakalım kaç çıkacak 🤦♀️
Sermec27 Feride-42 bende 3 dilim sebzeli somon yedim tencerede yaptım yanında 5 6 kaşık bulgur pilavı 9.15 te ölçüm yapcam 🥰
Sermec27 Ysmn029 alette sorun olabilir mi bu yediklerine biraz az cıkmış sanki hem pide hem karpuz hem yeni dünya hem tatlı az cıkmış sanki
minnoshan Kızlar ben ölçümü yemeğimi bitirdikten 1 saat sonra ölçüyodum başladıktan 1 saat sonra mı ölçmek lazım birisi öyle yazmış ama emin olamadım yemekten 1 saat sonra demek bitirince demek değil mi mantıken 😅
Sermec27 minnoshan yok canım mesela agzına ilk lokmayı 7 de attın diyelim yemek 10 dk sürdü mesela 7.10 yemek bitti 8.10 da değil de 8 de ölçüm yapacaksın 🥰
minnoshan Sermec27 anladım canım teşekkür ederim bugüne kadar yanlış ölçmüşüm inşallah bi sıkıntı olmamıştır😣
Feride-42 Kızlar 123 çıktı şekerim çok sevindim ya biber ve patates kızartması bir tane ızgara kanat 1.5 dilim tam buğday ekmeği salata ve yoğurt yemiştim.
Ysmn029 Nundiyebiri evet iftarda yedim kaynanamlardaydık iftarda öğlen sulu köfte ve azcık beyaz ekmek yedim 1 saat sonra 99 çıktı
Ysmn029 Nundiyebiri ben şeker yüklemesi yapmadan önce annem bakarken bakmıştım tokluğuma yemekten 2 saat sonra 99 çıkmıstı ya bu şeker yüklemesi yanlış olma şansı var mı
Nundiyebiri Sermec27 önce ölçüm sonra insülin ya bana açlık için 100-110 arası dedi ama toklukta 110-150 arası dedi
Sermec27 Nundiyebiri anladım canım bir de gün içinde ölçülen aclık sabah aclıga göre daha yüksek cıkıyor sanırım ben sadece sabah aclık ölçüm yapıyorum
Nundiyebiri Sermec27 ara öğünde bile yapıyorum sen artık işin duayeni olmuşsun emekliliğe ayrılcaksın
Dbe24 Sermec27 Bu akşam bende 6 7 kaşık bulgur pilavı brokoli salatası biraz cacık birde fırında domatesli biberli güveç yapmıştım ondan yedim ekmek hiç yemedim tokluk 96 çıktı iyimi acaba