Feride-42 Kızlar kahvaltıda bir haşlanmış yumurta sarısı 1.5 dilim tam buğday ekmeği 1 bardak süt bir domates bir salatalık 3 ceviz yedim ama yine saatini kaçırmışım işe dalıp 🤦♀️ara öğünde bir bardak ayran bir nektari 6 tane çilek yedim ölçtüm 87 çıktı 1 saat sonra ama çok acıktım bugün neden bilmiyorum
Ysmn029 Nundiyebiri diyetisyene yönlendirdi bir liste verdi onu uyguluyorum ama sabah erken kalkamıyorum ya kaçıyor öğünler dün tokluklarım ın hepsi 117 çıktı açlık 85 bilmiyorum ya nasıl erken kalkacağım gece çok geç uyuyoruz
Nundiyebiri Ysmn029 valla bende öyleydim gecem gğndüzğm karışmıştı yavaş yavaş iğne vurcam diye düzene girdi
_Mother_ Sermec27 yaa ne güzel bunlar rabbim in bize armağanı işte bence bize tatlı tesadüfler sağlıkla gelsin
Sermec27 Kızlar öğlen 1 tane tam bugday lavaşa et haşladım koydum içine domates soğan maydonoz koydum 117 cıktı 🥰
beyzasaglam 2 gündür benim de tokluklarim 100 120 arası cikiyo bu kez de alet yanlış ölcuyosa diye sevinemiyorum😁 🤦
Merveyzc1661 acemianne78 herkeste belirtiler farklı oluyor bende gece fazla su isteği tuvalete gitme istediği fazlaydı vücudumda kuruma el ayaklarımda uyuşmalar oluyordu diyetle birlikte bütün bu şikayetlerim kayboldu ve anlamış olduk ki gebelik şekerinden dolayı böyle oldu