Sermec27 Kızlar akşam 1 tane bulgurlu kabak dolması 2 tane pirinçli kuru dolma yanında etli patatesli güveç 5 kaşık 2 dilim patates vardı içinde sanırım 1 catal da pasta yedim yarım saat hareket 124 cıktı 🥰
Merveyzc1661 Sermec27 hahaha seni çok iyi anlıyorum bende bir kase salata bir dilim tam buğday iki tatlı kaşığı dondurma yedim birazdan ölceceğim bakalım heycanlıyım 🙊🙈
Sermec27 Merveyzc1661 dondurma cıkarmıyo canım ben algida maraş usulu sade dondurma 5 6 catal yiyorum 112 falan cıkıyor 🥰
Cansu_03 Kızlar bişey sorucam bugün ciğer geliştiricinin ilk 2 dozunu oldum da bu iğne şeker yükseltir mi bende 2buçuk aydır takip yapıorum ama ilk defa 145 çıktı korktum iğnenin yan etkisi olabilir mi
Sermec27 Cansu_03 duymuştum seker yükselttiğini canım sende yine cok yğksletmemş 200 e cıkanı duymuştum
Cansu_03 Sermec27 yaa evet canım bende hiç yüksek çıkmamıştı hele bu saatte hep düşük olurdu 145 i görünce şok oldum şimdi bi daha ölçtüm 119 a düşmüş
Cansu_03 Yzc21 Yzc21 daha bugün kan verdim tokluk şekerine bakıldı 103 çıktı şoklardayım ve korktum bişey olmaz inşallah
Yzc21 Cansu_03 ben gorustm doktorumla iğnenin etkisi varmış benim çok fazla olduğu için. İnsülin baslatsinlar dedi
Cansu_03 Yzc21 insülin daha garanti aslında kafan rahat eder hem bakalım ben yarın sabah 2. Dozu vurulcam nasıl çıkcak şekerim bilmiyorum🤷♀️
Yzc21 Cansu_03 32+5 teyim aslında benm kanamam oldu bebek hiç hareket etmeyince stres korkuda yasadm oda etkiliyo mu acaba şekeri
Cansu_03 Sermec27 yaa evet canım ama çok korktum zaten diyet yapmak yıprattı beni iyice bide bu saatten sonra yükselmesin artık diye dua ediyorum 3 şişe su içtim resmen sabaha kadar tuvaletten çıkamıcam artık🤣🤣