Sermec27 Bdh6445 güzel cıkmış canım kabak cıkarmıyo bende ara öğün algida maraş usulu sade dondurma yedim 🥰
Bdh6445 Sermec27 sebze yemeklerinin hic biri cikarmiyor ama diyette hep oglen sebze yemegi var simdilik haftaya listem degiscek sanirim ☺
Duam_ Bdh6445 yeşil fasulye , bezelye , bu tarz şeyler şekeri çıkarıyor şekeri çıkarmayan yiyecek çok nadir maalesef
Bdh6445 Duam_ yesil fasulye beni cok guzel dengeliyor hic yukseltmedi su zamana kadar ☺ zaten bezelye patates havuc vs. Bunlar yasakli
Hostesmom Ben diyet listeme uyunca 70-85 arası çıkıyor Açlık. Tokluk ise 110 ile 140 arası çıkıyor. Ama bir kaçamak yapıp liste dışına çıktığımda 168 çıktı.
biyologelif Bsmlh canım sezeryan mı oldun bilmiyorum ama eğer öyleyse su geçirmez bantöar var ondan alıp duş al. Süt hemen geliyor duş alınca
Bsmlh biyologelif evet cnm sezeryan dr sprey sıktı çıkarken pansuman yapıp bu sprey su geçirmez hal alacak hemen yıkan evde dedi yıkandım sükür 🤲 inşallah iner
Merveyzc1661 Sermec27 kuzu ve diğer kısçeler hiç irmik helvası yediniz mi şekeri nasıl etkiliyor canım çok çekiyor az şekerli yapsam nasıl etkisi olur sizce ?
Alinamoms Suzii-90 canım sen konakta firdevs hanıma gidiyodun dimi.? Nasıl doğum süreci doktorun yaklaşımı odaları hemşireler falan.? Ben hala kararsızım firdevse devam mı etsem yoksa umuttepeye mi gitsem diye.
Suzii-90 Alinamoms Firdevs hanim 10 numara insan kuzu ameliyathanede hep görmek istedim onu hep de gösterdi kendini bana sagolsun çünkü onu görmek rahatlattı beni odaya geldi çıktık sonra daha sonra evine gitmeden geldi çok çok tatlı bi insan keza hemşirelerde öyle kimse bize kötü davranmiyo cnm hepsi masallah nazar değmesin çok ilgililer refakatçi kayinvalidem kalacaktı sadece ama ben biraz kalkamadim zorlandım dikislerden karnımın açısından falan eşime de gitme dedim kimse bisey demedi ona da o da burda kaldı hersey güzel yani canim çok şükür artık yine de tereddüt varsa sen bilirsin kuzu 🥰😊