Suzii-90 Eceee7 Sermec27 ne bilim anlamadim ama o kadar yükseldiğini de sanmıyorum yani çünkü yükselince rahatsız ediyo anlıyorum 2.saatte 113 çıktı cok şükür
Mrveeski Ya kızlar benim ilk 50 lik yüklememde açlık 83 yüklemeden sonra 177 çıktı. Doktor 75 lik yükleme istedi onu da bugün yaptım. Sizin nasıl durumlar sonrasında noluyor?
Sermec27 Mrveeski 50 lik yüksek cıkmış canım canm doktorun endokrine yönlendiriyor 1 hafta diyet yapıp ölçüm yapıyorsn ben öyle yaptım yarın endokrine gitcem değerlerine göre ya diyete devm ediyorsun diyete ragmen düşmezse de insülin veriyorlar
Sermec27 Deletedmom737382 aynen hissetmiyorum artık parmak uçlarımı günde 7 kez ölçüm ne diyelim Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
biyologelif Kızlar henüz şeker yükleme testi yapılmadığı için diyetisyene gidemedim. Aşağı yukarı nelerin yasak olduğunu biliyorum. Öğün saatleriniz sabah öğle akşam ve ara öğünlerinizi kaçta yapıyorsunuz
Sermec27 biyologelif ben sabah 10 bazen 11 de kahvaltı yapıyorum 1 bucuk gibi öğle yemeği 4 bucuk gibi ara öğün 6 bucuk akşam yemeği yatmadan da genelde kefir içiyorum tabi aralarda agzıma kuruyemiş falan atıyım
Suzii-90 biyologelif sabah 10 kahvalti 2 2,5 gibi öğle yemeği 7 yi geçmeden aksam yemeği ve öğle aksam arasında acikirsam ara öğün yapiyorum acikmazsam yapmiyorum canim şimdilik böyle ilerliyorum bakalim
Eceee7 biyologelif sabah 08.30 kahvalti 10.30 ara öğün 13.00 oglen yemeği 15.30 ara 18.30 aksam 20.30 ara öğün şeklinde benim Sermec27
Eceee7 Kızla aşırı hazımsızlık var bende mideme.bicak saplanmış gibi aciyor ağzıma kadar dolu hissediyorum maden suyuna da diyetisyen izin vermedi odemin cok odem yapar diyor Suzii-90 Sermec27
biyologelif Eceee7 sağolun ben o kadar erken kalkamam yatarak bir hamilelik geçirdiğim için gün geçmez
Suzii-90 Eceee7 oyle olunca yeme canim öğünlerin cok sık ondan olabilir mi benim boyle bi problemim yok biraz rahatlayana kadar yeme bisey canim mide gevşesin