Ftmglbkr Anneyizbiz Günaydın ☺️Benim kahvaltım da; 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dlm süzme peynir, 1 dlm kaşar, 3 tane ceviz, Salatalık, Domates, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı, 1 dlm ekmek, Saat 115 çıktı 💃🏻
Sermec27 Günaydın hanımlar ben blraz abarttım bugun sabah 3 tane ıspanaklı sigara böreği yanında salatalık 4 dilim kaşar yedim 131 cıktı 🙈
Duygu17 Günaydın benim açlık 87 sabah Menemen 2 dilim kaşar peyniri 3 dilim kepek ekmek 1 salatalık yedim tokluk 94 çıktı ☺️
Sermec27 Duygu17 3 dilim ekmek mi kuzum senln şeker aleti doğru ölçüyor dimi ben 3 dilim ekmek yesem 140 cıkar 😁
Duygu17 Sermec27 diyetisyenin verdiği öyle benim tokluk şekerimde sorun yok öğlen ve akşam hiç ekmek yemiyorum listemde olduğu halde😂
gulbay90 Eceee7 plasenta ayrıldı kanamam olunca fark ettiler. Normal doğum sancısı da çektim sonra sezaryen de oldum ama sonu güzeldi bebeğime kavuştum🥰
beyzasaglam Ben e nabızdan yeni baktım sonucuma açlık 100 tokluk 2. Saat 200 çıkmış 75ml lik yükleme yapılmıştı paniğe kapıldım çok yüksek çıkmış geçen aylarda baktığımda açlık 80 tokluk 120 çıkıyordu. Bebeğinde suyunda kilosunda sorun yok sizce direk insülin mi başlanır
Bdh6445 beyzasaglam canim benimde 26 e kdr her sey iyidi 26 da 75 lik yapildi aclik 80 1. Saat 200 3.saat 90 di bir doktor seker yok dedi digeri var onemli olan 1. Saat dedi. Zaten doktorun dahiliyeye yonlendirir buyuk ihtimal
Suzii-90 beyzasaglam direk insülin bağlanmaz canim 1 hafta diyet baslanir her öğün ölçüm yaparsın diyete rağmen düşmezse insülin baslanir canim gecmis olsun sıkıntı yapma diyetle normale döner insallah ama insulinden de korkmayın o da bizim hormonumuz sonuçta
beyzasaglam Bdh6445 Bana 1. Saatte tahlil yapmadılar 2 saat sonra kan verdim sadece 1. Saat önemliyse neden yapmadılar aceba
Tubiko52 3 haftadır diyetteyim 2 kg vermişim. Diyet yapınca mecbur veriyorum bebeğe zararı olur mu. Normalde kilolu biriyim
Eceee7 Tubiko52 olmaz bende basta verdim sonra vücut diyete alışınca almaya başladım 35.haftaya girdim dun tartıldim 500 gr vermiştim ama bi hafta önce de 1 kilodan fazla almistim odem olmadığı sürece tartı artmiyr seker diyetinde ben odem sorunu yasiyrm tuzu kestik 10 gun oldu kilo alimim durdu sekerim iyice düştü ama kilo değil odemdir giden
Sermec27 Tubiko52 burda veren sorun yaşamayan cok canım ben 22 de başladım diyete 10 hafta oldu 20 haftada 500 fr aldım şükür vermedim 🥰
Umutttr Eceee7 bende 35. Haftama girdim doktora daha gidemedim ya sizin Eceee7 az kalmış canım bbizde 35 olduk az daha sabır etmek işte"