Bsmlh Eceee7 hay Allah ya başka türlü beslese senı bebegı serumla ne bilim böylede cok zor olcak sana ya
Eceee7 Bsmlh oyle canim ama cok yoğun hastane sanirim son aşama da yatış verir gibi inşallah gerek kalmaz düşer de ben dayanirm sana da hayırlı doğumlar olsun😇
Mihrininannesi Kizlar kizlar tutamadim kendimi alt komusum ev yapimi baklava getirmis canniniz cekmesin de…tam yemek yiyecektim. Öglen yedigim menun yanninda 1 dilim baklava yedim. Vee 1 saat sonra 131 cikti seker. Hemeen etkiledi ya😣 biz bu sekeri hadi diyetle istedigimizi yiyip duzenleyebilirdik.😔
Saziyersin Mihrininannesi ben diyet yapmama insulin kullanmama rağmen o şekilde çıkıyor bence stres yaptıkça daha da artıyor heralde
Saziyersin Elizanleyla yani düşürüyor qma bazen ne kadar dikkat etsem de yine de yuksek çıktığı oluyor benim ge elinin en başından beri.kuaniyorum öncesinde insülin direnci vardi erkenden takip edilmeye başlandı açıkçası çok şükür insulin kullanmama rağmen bebeğim de bir sıkıntı yok kilo olarak haftasına uygun suyu kalbi de iyi ilerleyen zamanlarda da öyle olur umarım sadece cok.dikkat etmeme rağmen kilo bence haftama gore cok aldim
Elizanleyla Saziyersin Saziyersin Allah’ım şifa versin herkese herkesin bebeklerine hayırlı doğumlar versin sabretcez mecbur haklısın dikkat etcez herşey bebislerimiz için zaten
Mihrininannesi Saziyersin aynen canim kesinlikle.. bir de su icip evin icinde biraz hareket ettim. Ev isi yaptim cok az hemen dustu olctum 106 cikti. Hareket etmek ve su icmek lazim bol bol onu anladim.
Anneyizbiz Günaydın kızlar☺️ Bugün kahvaltıda 🍽️ Bir bardak çay 🍵 İçine peynir ince dilim domates olan tost 🥪 Salatalık 🥒 Domates🍅 Az peynir 🧀 Zeytin 🤓 Bir tane haşlama yumurta🥚 Yedim😋 Açlık şekerim 88 çıktı 10:25 de ölçüm yapacağım⏱️ Sizlerde durumlar nedir Eceee7 gulbay90 Suzii-90 Saziyersin @
gulbay90 Kızlar doğum yaptım çok şükür ama normal olmadı sezaryene acil aldılar. Şimdilik şeker takibi iyi dua bekliyorum🤲🏻
gulbay90 Eceee7 plasenta ayrıldı kanamam olunca fark ettiler. Normal doğum sancısı da çektim sonra sezaryen de oldum ama sonu güzeldi bebeğime kavuştum🥰
Ftmglbkr Anneyizbiz Günaydın ☺️Benim kahvaltım da; 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dlm süzme peynir, 1 dlm kaşar, 3 tane ceviz, Salatalık, Domates, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı, 1 dlm ekmek, Saat 115 çıktı 💃🏻
Bdh6445 Gunaydin kizlsr aclik 78 di yaklasik 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 kase salata 1 haslanmis yumurta 3 4 buyuk boy zeytin yedim 1 st 116 ☺
Ftmglbkr Sermec27 bir çatal alsaydın 🙈 Ama pasta çok tehlikeli. Güllaç falan ye bari 🥰 Bizim de dün evlilik yıldönümümüzdü Güllaç yedik en masumundan 🤣