Nundiyebiri Elizanleyla şöyle söylim benimde değerlerim çok fazla buradaki arkadaşlarımın hepsi 1 saat sonra ölçüyor ben 2 saat sonra çünkü ilk bir saatte benim 170-200 arası oynuyor ısrarla bu günde sordum doktor a sen 2 saate ölçeceksşn dedi
Elizanleyla Nundiyebiri allahala benim ilk saat 155 oldu diye bidaha olursa böyle hemen gelcen dedi anlamıyorum neye göre bakiyolar
Elizanleyla Nundiyebiri hakkımızda hayırlısı olsun inşallah başka doktora da gidicem bakalım ne diycek böyle olunca insan stres yapiyo insuline başlayınca dahami iyi olur bilmiyorum da karma karışık bı durum yani🤔
Elizanleyla Nundiyebiri bende böyle olcuyorum doktora söyleyince yüksek falan demedimi bişey 2. Saatin kaç cikiyo
Sermec27 Nundiyebiri canım aclık 95 i geçemeyecek tokluk 1 saat 140 ı 2.saat 120 yi geçmemeli arada 1 140 görmek sıkıntı oluşturmaz korkma üst üste 140 üstü olursa sıkıntı olur canım ara öğün yap öğün arası 2 bucuk 3 saat olsun ve 9 10 saati geçme uyku olarak
Nundiyebiri Sermec27 işte sabah kalkıyorum 9 da 9.3 kahvaltı 2 saat sonra ölçüyor um 12 .3 oluyor nerdeyse ara öğün atlanıyor direk öğlen yemegi okadar uykum var ki kahvaltı yapıyorum uyuyorum alarmla kalkıp ölçüp geri yatıyorum akşam 6 a kadar
Bdh6445 Sermec27 normalde bugun cum gunum degildi gun asiri olcuyorum ama somonu ilk kez denedim o yuzden olctum ☺
Suzii-90 Eceee7 duser tabi canim tansiyondan dolayi yiyemiyorum diyosun sen sarımsak da dene bakalım tansiyonu da dengeliyo hem sabahları ye canim gün boyunca da takip et bakalım işe yarıyor mu
Suzii-90 Elizanleyla gel dediyse git canim ihmal etme Nundiyebiri kac saat sonra ölçtün canim aclik tokluk gibi çıkmış kontrolün ne zaman
Nundiyebiri Suzii-90 bu gündü gittim bu güne kadar açlıklarım çok güzeldi toklukta güzeldi ama bilmiyorım artık tekrar 1 hafta sonraya randevu verdi