Eceee7 Sermec27 bugun ilk kez dustu biraz o rahatlattı ama panik.halindeyim 14 10 u geçerse acile gel dediler haftalık kontrol e alıyorlar artik 3 hafta daha dayansa yeter
Eceee7 Bsmlh surekli şu iciyrm canim tuzu kestim iyice porsiyonu da kisitladik iyice açlıktan sekerim dustu bayagi bir bebisim iyi olsunda hepsine katlanirim yarin dogumun var bende 37+0 i göreyim alsınlar istiyorum artik
Sermec27 Kızlar akşam 5 6 kaşık bulgur pilavı 5 6 kaşık susuz taze fasulye 4 5 kasık salata yedim 97 cıktı 🥰
Nundiyebiri Sermec27 bende kuru yedim yarım saat sonra ölçcem bakalım 😁 ama açlık 117 çıktı en son kahvaltı yapmıştım ara öğün bile yememiştim
Elizanleyla Benimde tokluk ilk saat 155 çıktı geçen gittiğimde böyle çıkarsa hemen gel demişti korkmammi lazım normalmi anlamadım bilen varmi
Suzii-90 Elizanleyla gel dediyse git canim ihmal etme Nundiyebiri kac saat sonra ölçtün canim aclik tokluk gibi çıkmış kontrolün ne zaman
Saziyersin Benim de bu ara hep.yuksek çıkıyor doktorum ile takipteyiz hatta geçen gün te1krar cocuk kardiyolojisine yönlendirme yapti oradaki doktor degerlerin iyi sanirim bebek cok iyi deri cok şükür ama değerlerim berbat hele bu ara genelde hep 140 150
Saziyersin Elizanleyla tek derdimiz o bebeklerinin saglikli olsunnda baska bir şey istemiyoruz insilun ile kardeş olduk
Saziyersin Elizanleyla yani düşürüyor qma bazen ne kadar dikkat etsem de yine de yuksek çıktığı oluyor benim ge elinin en başından beri.kuaniyorum öncesinde insülin direnci vardi erkenden takip edilmeye başlandı açıkçası çok şükür insulin kullanmama rağmen bebeğim de bir sıkıntı yok kilo olarak haftasına uygun suyu kalbi de iyi ilerleyen zamanlarda da öyle olur umarım sadece cok.dikkat etmeme rağmen kilo bence haftama gore cok aldim
Nundiyebiri Açlık 117 Tokluk 139 3 yemek kaşığı kuru fasülye 2 yemek kaşıgı pilav Çok çok küçük kıymalı börek 1 bardak ayran (Açlık çok çıktıgı için toklukta çok çıktı galiba 😢)
Sermec27 Nundiyebiri hem aclık yüksek hem de kuru fasulye cıkarıyo sekeri canım ama yine sınırı geçmemiş korkma
Nundiyebiri Sermec27 sınır kaç bana bu gün 138 e çok dedi dikkat et dedi dünde yüksek çıkmıştı benim Ara öğün yemezsende şekerin yüksek çıkar dedi ben sadece iki ögün yiyorum Ve anormal derecede uyuyorum günde 18 saate kadar uyuyorum
Nundiyebiri Elizanleyla şöyle söylim benimde değerlerim çok fazla buradaki arkadaşlarımın hepsi 1 saat sonra ölçüyor ben 2 saat sonra çünkü ilk bir saatte benim 170-200 arası oynuyor ısrarla bu günde sordum doktor a sen 2 saate ölçeceksşn dedi
Sermec27 Nundiyebiri canım aclık 95 i geçemeyecek tokluk 1 saat 140 ı 2.saat 120 yi geçmemeli arada 1 140 görmek sıkıntı oluşturmaz korkma üst üste 140 üstü olursa sıkıntı olur canım ara öğün yap öğün arası 2 bucuk 3 saat olsun ve 9 10 saati geçme uyku olarak