Snms17 Nundiyebiri benim ki şu anlık gitti, eski acıkmalar ve şeker düşmelerim ve yükselmelerim yok. 2 ay sonra kontrole gideceğim.
Snms17 Suzii-90 bana doktorum istediğimi artık yiyebileceğimi iki ay sonra şeker kontrolleri için gitmemi söyledi.
Sermec27 Kızlar ara öğün algida maraş usulu sade dondurma üstüne 1 cilek yedim 5 10 dk hareket ettim sadece 97 cıktı 🥰
Bsmlh Sermec27 kızlar geldim ben drdan sancılarım hat Safa’da ama artık yarın olacağı için sıkıntı yok dedi gece 3 hafıf kahvaltı et bir daha yasak dedi yeme 🥰🤲
Snms17 Bsmlh takip edemiyorum yorumları Doğum gerçekleşti mi ? inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Şifa versin ikinizede👶🏻
Bsmlh Sermec27 amin cnm inşallah cümlemiz🥰🤲 Rabbım saglıkla zamanında sanada nasıp etsin tüm anne adaylarına🤲🤲
Bsmlh Sermec27 oy cok güzel bende bu akşam bulgur ve karnıyayık yicem öğlen pırasa yogurt hafif yedım🥰
Mihrininannesi Bsmlh ay saglikla al kucagina insallah … masallah darisi bize olsun. Benim daha 27. Hafta… yolumuz var bizim.. yarin aklina gelirsek dogumda bize de dua et canim…
Bsmlh Mihrininannesi Allah razı olsun cnm hepsi geçer yeterki kalan zaman sorunsuz geçsin inan bana en kolayı oyle 🤲inşallah tek tek edecegım 🤲