Mihrininannesi Sermec27 canim senin profilden buldum burasi sanirim.. bi seker gebe de benim. 186 seker yuklemesi sonucu ile ogrendimm. Diyet basladi doktor. Dusmezse insulin dedi. Insallah diyetle duser ve ise yarar.
Nundiyebiri 123deryakulce evet baya fazla öyle hep çıkıyor ama doktorun dediği gibi 2 saat yapınca normal çıkıyor
Mihrininannesi Sermec27 sabah aclik sekerim 80 cikti. Kahvaltida 2 yumurta, biraz nane,tere, 7 zeytin, 3 parmak kadar cok kalin olmayacak sekilde kasar peyniri, yarim avakado, acik cay,1 dilim tam bugday ekmegi yedim. Bakalim kac cikacak… olcunce yazarim
Sermec27 Mihrininannesi bekliyorum canım bende sabah 2 yumurta haşladım sogan domatesi az yağda soteleyip üstüne koydum yumurtalarn 1 dilim tam bugday ekmeği yedim 11.56 da ölçüm yapcam inşallah 🥰
Bsmlh 123deryakulce yok cnm çıkarmıyor aklında olsun ılk yedıgınde yüksek gelebılır sonra vucud o tepkıyı vermez
Mihrininannesi Bsmlh yok canim diyetisyenim yazdi.. burdaki arkadaslarimin imkani varsa ozelde diyetisyene gitmesini isterim. Boy kilo yas ve vucut yag kitle indeskine gore diyet listesi yapiyor. Gunluk kalori hesabi yapiyor. Ben de ozelde bi diyetisyene gittim. Whatsupdan atiyorum ona yardimci oluyor sag olsun.
Bsmlh Mihrininannesi benımde oyle canım cok faydasını gördüm her hafta liste degıstı inan tokluklar 98/101 suan benım 23 H basladım diyete cok fayda gordum özelde vatsaptan atıyorum bende 37 geldim yarın doğum🤲
Sermec27 Kızlar sabah 2 yumurta haşladım sogan domates sosu yaptım 1 dilim ekmek yedim 100 cıktı tokluk 🥰
Mihrininannesi Bsmlh ay saglikla al kucagina insallah … masallah darisi bize olsun. Benim daha 27. Hafta… yolumuz var bizim.. yarin aklina gelirsek dogumda bize de dua et canim…
Umutttr Ya bir de doğum yaklaştıkça kafam özelde mi devlette mi doğum yapsam diye karıştı sizler ne düşünüyorsunuz