123deryakulce Bsmlh bende aldım açken 1 tane yedim ama ne özlemişim tatlıyı, 1 saat sonra baktım şeker 88 di.
123deryakulce İftarda 1 kase yeşil mercimek, 1 porsiyon mantarlı tavuk, patates, biber, kabak,patlıcan kızartmıştım hepsinden 1 çatal yedim.salata yoğurt yedim.ekmek yemiyorum ben 1. Saat tokluk 100 çıktı.
Sermec27 123deryakulce cok güzel cıkmış bende ekmek yemiyorum öğlen akşam bende 5 dk sonra ölçüm yapcam 🥰
123deryakulce Sermec27 yemekten sonra 1.saate kadar hiç oturmuyorum.mutfak topluyorum, evde yürüyüş yapıyorum.
Sermec27 123deryakulce ben bu aralar pek hareket etmiyorum 🥰 benim de 118 cıktı 6 kaşık sebze yemeği içinde patlıcan kabak patates vardı yanında haşlama tavuk 6 7 kaşık salata yedim 🥰
Bdh6445 Aksam yemeginde bir dolu tabak yesil mercimek 1 dolu kase salata yedim yaninda da 2 dilim ekmek yedim 100 cikti ☺
Bdh6445 Sermec27 hareketimi dahiliye doktoruma sordum hareket etmen guzel hareketten sonra olcmen sonucta yaniltma olmaz dedi bu arada
biyologelif Sermec27 çok şükür sanki bir ayın sonunda şekerim oturdu gibi önceden de az yediğim halde bir türlü 135 lerden düşünemezdim inşallah böyle devam eder
Sermec27 damlali canım tam buğday lavaşı tavaya koyuyorum üstüne salçalı sos sürüyorum az kaşar rendeleyorm az zeytin az yeşil blber domates koyuyorum🥰