Bsmlh Sermec27 kızlar suzi ile ben önceyiz ya doğum şeker nasıl düşüyor ne oluyor ne haldeyız yazarız biz diye düşündüm🙈🥰
Bsmlh Sermec27 valla bende merak ediyorum süreci doğum sonrası şeker için hem hastane ne diyecek hepsını yazarım
Anneyizbiz Bsmlh tamam canım inşallah oradan temin edeyim bana beyazvun yasak diyetisyenler kepekli makarnaya müsaade ediyor değil mi
Suzii-90 Bsmlh burdayım canim iyim grupta takılınca forumu unuttum bi sen gelemedin zaten yarin oburgun doğum olur zor olur buraya girmek
Sermec27 Bsmlh tinymom Anneyizbiz alpinannesiii gulsahgul26 Eceee7 tinymom damlaaltinay Dilara1903 Kon Umutttr Feride-42 Ftmglbkr fhozknk Akşam 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 6 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık susuz karnabahar yemeği yanında 4 5 kaşık salata yedim 121 cıktı 🥰
Kon Sermec27 canım bugün tokluk ilk saat 130 çıkmıştı ikinci saat 155 çıktı ilk defa bugün dayanamayıp lahmacun ve bir küçük dilim tatlı yedim 😂ondandır değil mi ya
Eceee7 Bsmlh ayy ben sevindim yemekleri yaptıracam ama kamu olduğu için yine dönüşümlü claisir gibi geliyr