Sermec27 alpinannesiii ama bu haksızlık bende şimdi 1 küçük kare yedim dondurma üstüne 1 cilek koydum harekette ettim 128 cıktı 🥴
Sermec27 Sermec27 alpinannesiii benim de dondurmadan 1 saat sonra 112 cıktı 😁 kız unutmuşum kafam nereye gittiyse tam 16 dk önce ölçüm yapmışım baktım 133 sonra 1 saatte ölçtüm 112 üstüne de cilek koymuştum 🥰
Sermec27 Bsmlh güzel cıkmış canım bende başlycam ayın 1 inde markete cıkalım da uzun süredir yemiyorum 🥰
Bsmlh Sermec27 ay benım esım almıs kuzum ben mıgros sanaldan 13.95 aldım eşim almıs sanırım yalan olmasın 27 mi 29 mu mağazasından yuh dedim sanalla fark ediyo
Tubaaa90 Bsmlh aynen canım ya bende geçen aldırdım eşime 27tl ye almış bana bi yanlışlık mı var diyor bende fiyatına inanamadım
Bsmlh Sermec27 kı ölcüp durma yeter düşük cıkcak ben inanıyorum 🥰🤣 ben valla bazen aclık tokluk ölçmesiyim öğünler oluyor
Sermec27 Bsmlh tinymom Anneyizbiz alpinannesiii gulsahgul26 Eceee7 tinymom damlaaltinay Dilara1903 Kon Umutttr Feride-42 Ftmglbkr fhozknk Akşam 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 6 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık susuz karnabahar yemeği yanında 4 5 kaşık salata yedim 121 cıktı 🥰
Sermec27 alpinannesiii aynen kız ilk unuttum 45. Dk ölçtüm yüksek cıktı sonra hatırladım 1. Saat tekrardan ölçtüm 112 cıktı ben üstüne çilekte koydum 🥰
Bsmlh Sermec27 kızlar suzi ile ben önceyiz ya doğum şeker nasıl düşüyor ne oluyor ne haldeyız yazarız biz diye düşündüm🙈🥰