Sermec27 Suzii-90 o değilde ben birazdan dondurma yiycem az üstüne bitter cikolata eritcem cok korkuyorum cok heyecanlıyım 😁
fhozknk Sermec27 olmaz mı maşallah hepsinde var yeşil elma kiraz şeftali greyfurt portakal mandalina limon glisemik indeksi düşük meyveler doktorum diyet listemde belirtmiş canım.
Sermec27 fhozknk canım senln ismin ne bu arada diğer kızların sordum da sana da sorayım dedim benlm adım Seray 🥰
Bsmlh Sermec27 yenır kuzum daha oncede vermıstı o hafta ciddi kilo almıştı bebiş🥰 sende ye üstüne iç ayranı😁😁
Dilara1903 Eceee7 @Sermec27 Ftmglbkr Feride-42 Sermec27 Suzii-90 demetinceyildirim Bsmlh kızlar ya öğle yemeğine 1 kabak kızarttım, yanında bir kase yoğurt, sabahtan kalan yarım simit, yanınada bir çay bardağı şekersiz limonata içtim. 146 çıktı. Çok morelim bozuldu ya, dün tantuni 142 bugün bu böyle. Daha öncede çok yiyordum kabak kızartması ama hiç böyle çıkmıyordu. Uzun süre aç kaldım onunda etkisi var mıdır bilemem, ilk defa limonata içtim eşim almış bir daha da içmem😞
Feride-42 Ftmglbkr menüler aynı sayılır sebzeler beni yükseltmiyor ya ekmekle yeşil mercimek bi arada beni yükseltiyor sinir oluyorum şu dondurmayı bir de ben deneyeceğim. Tatlılar bana bir şey yapmıyor valla akşam tahinli pide yedim şerbetli hemde 113 çıktı hemde yanında patates oturtması yedim düşün
Ftmglbkr Feride-42 İlginç işte herkesin vücudu farklı tepki veriyor ☺️Dondurma sevdiğim tek tatlı sanırım onu ben de deneyeceğim 👍🏻
Snms17 Mom8899 sizin makina bozuk olabilir mi ? 61 e kadar düştüyse şekeriniz terleme,ellerde titreme , uyuşma, hatta bilinç kaybına yol açabilir. Bende şeker düşüklüğü(hipoglisemi)var 60 a düştüğünde dünyam şaşıyor. Başka makina ile de test edin.
Mom8899 Snms17 Emin değilim cihazı yeni aldım olabilir, eşimin şekeri de aynı cihazla 95 çıktı. Saydıklarınız değil de yüzüm yanıyor ve başım ağrıyor biraz
Feride-42 Kızlar bu arada 2. Saat şekerim 104 çıktı iyi mi sizce ben etiketlemeyi bilemiyorum o yüzden böyle kızlar kızlar deyip duruyorum 🤣
Suzii-90 Feride-42 etiketleme her kesin yanıtla yapınca oluyo canim ya da başına @ koyup yazınca oluyo 2.saat güzel cikmis masallah 1.saati kaçırdım kaçtı