fhozknk Suzii-90 demetinceyildirim Sermec27 Kızlar simit yaptım. Yedim 😅 https://annelikzordediler.com/tam-bugday-unlu-simit-tarifi/ Pekmezli su yerine yumurta akı kullandım . 1,5 simit ( 🤭 🤣 )yarım domates beyaz peynir 2 zeytin yedim ve 1 bardak ayran içtim. Açlık 70 Tokluk 127 çıktı.
Sermec27 Dilara1903 canım şimdi eşim küçük kutuda almış maraşlım diye sade olanından algıda bulamadı bakkalda o olur mu hepsini mi yiyim yarısını mı 🥰
Bsmlh Sermec27 kuzum ara öğün ilkkez degısık geldi sanada soyliyim 16:30 1 su b ayran 1 tb ekmek 1 dilim peynir yanına söğüş
Bsmlh Sermec27 yenır kuzum daha oncede vermıstı o hafta ciddi kilo almıştı bebiş🥰 sende ye üstüne iç ayranı😁😁
fhozknk Sermec27 yeşil elma portakal gibi şeylerde koyabilirsin hem kan şekeri indeksi düşük hemde güzel oluyor 😍
Sermec27 fhozknk demetinceyildirim Dilara1903 Ftmglbkr Suzii-90 Feride-42 Bsmlh Anneyizbiz Eceee7 kızlar 84 gr sade maraş dondurma üstüne 1 kare bitter cikolata 134 cıktı bir daha denersem yarısını yiycem sınıra yakın cıktı yani 🥰
fhozknk Sermec27 olmaz mı maşallah hepsinde var yeşil elma kiraz şeftali greyfurt portakal mandalina limon glisemik indeksi düşük meyveler doktorum diyet listemde belirtmiş canım.
Suzii-90 Sermec27 azcik portakaldan bisey olmaz canim benim listemde var 1 porsiyon meyve azıcık yersek sıkıntı çıkmaz
Sermec27 Suzii-90 o değilde ben birazdan dondurma yiycem az üstüne bitter cikolata eritcem cok korkuyorum cok heyecanlıyım 😁