Sermec27 Elostugra 24 28 arası yapılıyor canım seker yüklemesi olarak geçiyor testin adı zaten zamanı gelince doktırn söyler
Tubaaa90 Elostugra kadın Doğum doktoruna söyleyebilirsin canım açlık be tokluk şekerine baktır bide hba1c değerine baktır
Sermec27 Tubaaa90 ben o değere baktırdım yüklemeden sonra normalde 5.7 yi gecerse sıkıntıymş benim 4.88 cıkmıştı
Deletedmom737382 Yasmink canim seni okadar iyi anliyorumki. Sona dogru insan dahada yoruluyor, dayanamiyor. InsAllah sag salim atlatiriz, mutlaka haber ver gebelikten sonra gecip gecmedigini. Artik yersin tatlilari😂
Yasmink Deletedmom737382 aynen burda Allah nasip ederse duyurcam 🤣🤣🤣şekerden kurtuldum diye bağırıcam sokağa çıkıp😂delirdim artık Allahım yardım et neyse işin esprisi sabırsızlıkla bekliyorum valla güzel bir doğum hikayesi yaZmayı☺️🌸
Sermec27 Bsmlh canım ciğer geliştirici olmuştu dimi durduramıyorlar mı sancıyı bebeğinin kilosu be kadar peki
Tubaaa90 Deletedmom737382 insülin kullanmadım canım Doğumdan sonra geçti çok şükür bi sıkıntıda yaşamadım ama bu 2. Hamileliğim bunda ilk aylarda çıktı
Deletedmom737382 Tubaaa90 nasil cikiyordu peki ilk gebelikte aclik ve tokluklarin? Ailende varmi seker? Umarim hepimiz atlatiriz saglicakla, zor hamileyken diyet yapmak.
Tubaaa90 Sermec27 senin değerin iyi canım soran arkadaşın hamile kalmadan önce şekeri yüksekmiş ya ondan söyledim gebelik şekeri değilde gebelik öncesi şekeri olabilir diye ona baktır dedim
Sermec27 Tubaaa90 anladım canım inşallah kalıcı da olmaz bu şeker şimdi bile cok zor geçiyor Allah yardımcımız olsun valla
Tubaaa90 Sermec27 inş canım ama normal insanlara göre bizim ilerde şeker hastası olma ihtimalimiz daha yüksek inş olmayız
Sermec27 Yasmink daha ben 26+3 üm 10 11 hafta civarı var doguma valla işimiz zor ama ben baya sıkı sıkı uyuyorum diyete mesela biraz önce yeni bir tarif yaptım yogurtla yedim ara öğün olarak 118 cıktı bir daha yemem diyorum aslında normal 118 1 saat için ama ben korkuyırum 118 bile olsa 🥰
Yasmink Sermec27 110/120 ler normal benim de hep öyleydi iki gündür kudurdum daha doğrusu iki haftadır kudurdum da azcık azcık yiyodum dün bugün abarttım o değerleri görünce korktum hiç olmazdı çünkü. Ben de 24. Haftadan beri diyet yapıyorum çok sıkı şimdi 38 teyim ama artık iradeyi zorlamaktan yoruldum senin değerler iyi o değerlerden korkma 70/140 arası iyi yani zaman geçiyor da son günler geçmiyormuş onu anladım
Sermec27 Yasmink ben 22 den beri diyet yapıyorum 37 ye kadar diyete devam edeceğim 37 de olcak dogum Allah izin verirse ya evet normal biliyorum ama ben 120 civarı olunca korkuyorum nedense 🥰
Yasmink Sermec27 yok yok korkma o değerler normal ben hep o civarlarda tuttum açıkçası ☺️Bebek te hep iyiydi bi suyum fazla benim bir de 1 hafta önde gitti hep
miskokulum1 Sermec27 valla çok doğru ölçtüğünü sanmıyorum ama elimde ki alet bu. Bende şeker hastası olan birinden almıştm
Sermec27 Yasmink benim 22 de vardı su fazlalıgı diyete başlayınca 26 da normale döndü ve bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor önden gitme durumu yok ben cok şükür 105 leri geçmiyorum çok nadir 115 120 civarı oluyor 🥰