Eceee7 miniginannesi9 75 ml seker yüklemesi yapıldı bana aclik sinir 95 1.saat tokluk sinir 180 2.saat tokluk sinir 155ti
Sermec27 Eceee7 Eceee7 o yulaf la dediğim tarifi yaptım tokluk 1 saat 118 cıktı küçücük bir sey yedim ya valla ben doya doya yediğim halde böyle cıkmıyor 🥰
Sermec27 Dilara1903 ben zaten formumu koruyordum hep 45 kiloyum az kılo alacaktık onda ds gebelik şekeri cıktı 🥰
Tubaaa90 Yasmink hayır canım arada bi bu değerlerle bişey olmaz benim doktorum 160ı geçmedikçe sıkıntı olmaz demişti ki çok şükür sağlıklı doğurdum
Yasmink Sermec27 öfff son zamanlarım 38+3 dayanamayıp helva yiyorum söylemesi ayıp bebeğime zararı olmaz dimi😔artık tükendim bu şekerden tatlı yemek istiyorum
Yasmink Sermec27 offf yıldım artık ya yrminle bıktım tükendim bebeğime çok zararı olur mu ki öf deliricem düşmüş şimdi ölçtüm ama ani kalp durması falan Allah korusun😔
Sermec27 Yasmink canım Allahın izniyle bir sey olmaz stres yapma stres şekeri daha da yükseltiyor dikkat et bak cok az kalmış sen yine diyete devam et Allahın izniyle bir sey olmaz inşallah 🤲
Tubaaa90 Yasmink 140 150 şekerle kalp durması olacağını sanmam canım daha yüksek değerlerle olur 200 üstü
Tubaaa90 Kimkibu açlıktan sınır 95 sizin açlıklarınız normal sayılıyor yani bu değerlere insülin verileceğini sanmam
Kimkibu Tubaaa90 ayh ins ya doktor gecen hafta öyle demişti ondan korktum bakalım yarında konusalımda rahatlicam
Yasmink Tubaaa90 ay Allah korusun hiç böyle olmuyodu artık sona geldiğim için biraz salmaya başladım açıkçası insülin de kullanıyorum da korktum valla çok dikkat ettim 3 aydır artık yıldım nefret ettim perşembe gelse de şu sezeryanı olup kurtulsam
Eceee7 Sermec27 ben ara öğünde 3 grissjni yedim aksam da salata yogurt haşlama.yedim aclik 103 cikti biraz yüksek çıktı tokluk yarim.saat var bakalım.o ne.cikacak
Tubaaa90 Yasmink stres yapma canım bişey kalmamış doğumdan sonra unutuyorsun hepsini benim bu 2. İlkte de vardı 150yı gördüğüm oluyordu son zamanlarda doktor sıkıntı olmaz demişti korkma o yüzden bi sefer yükselmeyle kalp durması gibi şeyler olsa şeker yüklemeside yapmamaları lazım o zaman daha fazla yükseliyor çünkü öyle düşün içini ferah tut
Deletedmom737382 Yasmink canim seni okadar iyi anliyorumki. Sona dogru insan dahada yoruluyor, dayanamiyor. InsAllah sag salim atlatiriz, mutlaka haber ver gebelikten sonra gecip gecmedigini. Artik yersin tatlilari😂
Tubaaa90 Kimkibu korkulacak bişey yok canım kaç tane doktora gittim açlıkta sınır 95 bazıları 100u bile kabul ediyor seninkiler iyi diyetle zamanla düşer bile
Elostugra Sermec27 hamile kalmadan önce sekerim 106 çıkıyordu şimdi hamileyim hiç baktrmadım sağlık ocaklarında mı hastanede mi test yapıyorlar nasıl öğrenebilirim bilgisi olan varmı
Sermec27 Elostugra 24 28 arası yapılıyor canım seker yüklemesi olarak geçiyor testin adı zaten zamanı gelince doktırn söyler
Tubaaa90 Elostugra kadın Doğum doktoruna söyleyebilirsin canım açlık be tokluk şekerine baktır bide hba1c değerine baktır
Tubaaa90 Deletedmom737382 insülin kullanmadım canım Doğumdan sonra geçti çok şükür bi sıkıntıda yaşamadım ama bu 2. Hamileliğim bunda ilk aylarda çıktı